Mooie initiatieven voor verschillende Delftse locaties

Geplaatst op: 3 April 2020

Lindenhof
Van de week werden de bewoners van Lindenhof verrast door Stichting Present die samen met kleuters grote harten kwamen stoepkrijten voor de deur. Prachtig gebaar! Daarnaast heeft een gulle buurtgenoot, Marco Bouman, 100 bossen ‘Strelitzia’s’ door tuinder Marco van Os laten bezorgen bij de locatie. Bedankt voor deze mooie gebaren!

Die Buytenweye
Ook bij Die Buytenweye kunnen collega’s en cliënten rekenen op hartverwarmende giften en steunbetuigingen. Zij willen via deze weg dan ook alle tuinders, familie, buurtkinderen, vrijwilligers, ondernemers en artiesten bedanken voor alles wat zij de afgelopen tijd hebben gedaan!

Stefanna
Bij Stefanna ontvingen ze prachtige bloemen van Tuinderij MVO-Strelitzia uit De Lier. Omdat ook de familieleden van de bewoners door zware tijden gaan omdat zij hun naasten momenteel niet kunnen opzoeken, hebben de collega’s namens de bewoners de mooie boeketjes voor de hoofdingang van de locatie neergezet. Op die manier steken zij ook de familie een hart onder de riem.

De Bieslandhof
Bij De Bieslandhof heeft er afgelopen weekend een gezellig buitenoptreden plaatsgevonden van Chantal, Phil, Iwan en Judith. Het was een groot succes, de bewoners genoten er volop van.