Trots! Boostervaccinatie voor cliënten afgerond en al ruim 2000 medewerkers gevaccineerd met de booster

Geplaatst op: 16 December 2021

Wat zijn we trots! Gisteren zijn de laatste boostervaccinaties gezet bij cliënten die dit willen en bij wie dit mogelijk is en er zijn al ruim 2000 collega’s gevaccineerd met de boostervaccinatie!

De boostervaccinatie om COVID terug te dringen is hard nodig. Daarom hebben wij alles op alles gezet om zowel onze cliënten als onze collega’s snel de boostervaccinatie aan te bieden.

Boostervaccinatie voor cliënten
Op 1 december zijn we begonnen met het vaccineren van cliënten in de verpleeghuizen en gespikkelde locaties (combinatie verpleeghuiszorg en verzorgingshuiszorg). Op 14 december vond de vaccinatie plaats van de cliënten van de locaties De Opmaat, Lindenhof en Delfshove. Deze cliënten vallen onder de medische verantwoordelijkheid van de huisarts. Vaccinatie gebeurt derhalve onder de verantwoordelijkheid van de GGD. Op woensdag 15 december heeft er een laatste veegronde plaatsgevonden, waardoor de booster vaccinatieronde van cliënten nu helemaal afgerond is, super nieuws!

Versneld vaccineren van collega’s in samenwerking met Reinier de Graaf gasthuis en GGD
Van 6 december tot en met 16 december was het voor collega’s mogelijk om versneld de boostervaccinatie te halen bij Reinier de Graaf. Vanaf morgen tot en met 24 december heeft Pieter van Foreest in samenwerking met de GGD exclusieve plaatsen gereserveerd voor Pieter van Foreest om de vaccinatie te kunnen halen via GGD in de Broodfabriek in Rijswijk.

Trots!
We zijn ontzettend trots dat we dit in zo'n korte periode hebben kunnen realiseren. Hartelijk dank aan een ieder die helpt of heeft geholpen om dit mogelijk te maken.