Verblijd met creatieve attenties

Geplaatst op: 8 April 2020

Palmpasenstokken voor Lindenhof
Op vrijdag 3 april kwamen twee leerlingen van Vrije school Widar Palmpasenstokken brengen. Dit wordt normaal gesproken altijd met de klas gedaan,  maar door de landelijke richtlijnen is dit nu niet mogelijk. Daarom besloten deze leerlingen om zelf langs te komen om de bewoners te verblijden met een Palmpasenstok. Een erg lief gebaar! Dank jullie wel!

Krijttekeningen bij De Kreek
Ook bij De Kreek werden alle “opa’s en oma’s” verrast. Speciaal voor hun lieve oma hadden de kleinkinderen van bewoonster Leny prachtige krijttekeningen maakt. Speciaal voor hun oma, omdat zij haar zo missen, maar ook voor alle andere bewoners van De Kreek en voor alle medewerkers die met liefde zo goed voor hun oma zorgen. De (klein)kinderen genoten van het blije gezicht van oma en alle vrolijke reacties van de andere bewoners en collega’s achter de ramen.

Gehaakte hartjes voor De Bieslandhof
Bij De Bieslandhof heeft een van de vrijwilligers lieve hartjes gehaakt. Zo wilde ze alle collega’s uit de zorg een hart onder de riem steken. Een heel lief gebaar, bedankt Ingrid!

Geknutselde bloemetjes voor thuiszorgmedewerkers in Wateringen
Voor de thuiszorgmedewerkers in Wateringen heeft een van de cliënten bloemetjes geknutseld om hen te bedanken. Wat geweldig al die leuke en lieve initiatieven die ontstaan. Het bezorgt onze bewoners en collega’s echt een hart onder de riem en het wordt door iedereen enorm gewaardeerd.