Hart onder de riem acties voor cliënten en collega's

Een klein geluksmomentje in barre tijden. 

Het coronavirus heeft ons land in de greep. De maatregelen om verspreiding van het virus te voorkomen volgen elkaar in rap tempo op. Onze cliënten behoren tot een kwetsbare groep en we doen er alles aan om hen zoveel mogelijk te beschermen. Al hebben de te nemen maatregelen natuurlijk wel een grote impact. Daarom zijn wij zo enorm blij met alle grote en kleine initiatieven om een glimlach op het gezicht van onze cliënten te kunnen toveren. Een klein geluksmomentje in barre tijden. 

Niet alleen cliënten kunnen die geluksmomentjes gebruiken, ook onze zorghelden kunnen dat steuntje in de rug hard gebruiken. Zij zetten zich altijd, maar  nu helemaal dag en nacht in voor de cliënten. Voor cliënten in onze woonzorgcentra en ook in de wijk voor de thuiswonende ouderen.

Alle giften en geschenken zijn welkom

Misschien heeft u ook een leuk idee of wilt u iets geven of schenken. Dat is uiteraard altijd van harte welkom. Dat kan rechtstreeks via een locatie, maar kan ook worden aangegeven via onderstaand formulier. Wij nemen dan direct contact met u op om te bespreken wat het idee en de mogelijkheden zijn. Wel is het belangrijk dat we ook bij activiteiten die bedacht worden de hygiëneregels in acht worden genomen. Groepsvorming buiten voor de deur is ook niet de bedoeling. Houdt u hier dus alstublieft rekening mee. Op deze wijze hopen we dat we alles eerlijk kunnen verdelen over de verschillende locaties en indien voor collega's, ook aan de thuiszorg teams. We horen uiteraard graag van u! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.