Palliatieve zorg 

Iedereen verdient het om op een rustige en waardige manier afscheid te nemen van het leven. Wanneer dat in de laatste fase niet meer thuis mogelijk of wenselijk is, kunt u ervoor kiezen om in De Bieslandhof te verblijven. De collega’s ondersteunen u en uw naasten professioneel en liefdevol tijdens de laatste periode. De zorg is gericht op het verlichten van de pijn en klachten en op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven voor de periode die nog rest. Zorg in de laatste levensfase is mogelijk indien uw behandelend arts heeft vastgesteld dat u levensverwachting drie maanden of korter is.

Het zorgteam ondersteunt u en uw naasten professioneel en liefdevol tijdens de laatste periode. De zorg komt recht uit ons hart. Waardig, onvoorwaardelijk en intens, zoals wij dat ook voor onze eigen naasten zouden wensen.

Meer informatie
We kunnen ons goed voorstellen dat u meer informatie wilt of langs wilt komen. Laat het ons weten en neem contact met onze collega's van het Klant Contact Centrum (015 515 5000) of bel naar locatie De Bieslandhof, bereikbaar via 015 515 5555.