20 februari 2020 vieren we feest!
                                               Kom je ook?

Pieter bestaat in 2020 twintig jaar. Een mooie gelegenheid om dat met elkaar feestelijk te vieren. We nodigen jou en je collega's daarom uit voor een spetterend feest in het kader van dit jubileum. Er is voor ieder wat wils. Van heerlijk dansen op de dansvloer tijdens het optreden van de spetterende live band en/of de DJ tot rustig bijkletsen in de loungeruimte, van meezingen in de bruine 'kroeg' tot leuke selfies maken. Laat je verrassen door de magie. Er is van alles te beleven, te zien en te doen. Het belooft een superleuke avond te worden! Zullen we er samen een top-feest van maken? Wij hebben er zin in! Jij ook? Meld je meteen aan! 

Programma

Wat               : Feest! 20 jaar Pieter 

Voor             : Collega's Pieter van Foreest 

Waar            : Broodfabriek Rijswijk, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk 

Wanneer      : Donderdag 20 februari 2020 

Aanvang      : 20.00 uur, zorg dat je op tijd bent
                       20.20 uur spetterende opening 
                       We feesten door tot middernacht :) 

Dresscode  : Partytime! Put something on your head!*          
                       

Toegang      : Jouw persoonlijke uitnodiging is jouw toegangskaart
                       Neem deze mee naar het feest

Aanmelden  : Vooraf aanmelden is noodzakelijk
(uiterlijk 10 februari 2020)
                        Aanmelden kan via de aanmeldmodule aan de rechterzijde 

* Hoe jij invulling geeft aan de dresscode laten we helemaal aan jouw creativiteit over. Van feestmuts tot masker, van hoed tot diadeem, van strik tot cowboyhoed en van feest - tot glitterjurk tot extravagant.... Leef je uit....we zijn benieuwd!          

 

Route naar de feestlocatie 

Feestlocatie 'De Broodfabriek' Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk

Bereikbaarheid
De Broodfabriek heeft een uitstekende bereikbaarheid zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De locatie is gelegen in de Rijswijkse Plaspoelpolder (vlakbij winkelcentrum In de Boogaard), aan de A4, nabij de A12 en de A13. Dichtbij alle snelwegen richting Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Het treinstation Rijswijk ligt op loopafstand en de bus en tram stoppen voor de deur. Parkeren kan kosteloos in de directe omgeving. Er is een parkeerterrein bij De Broodfabriek, je kunt parkeren in de buurt 'kantorenwijk plaspoelpolder' en in de parkeergarage vlakbij. Fietsen kunnen worden geplaatst bij de locatie. Wij adviseren om indien jullie met de auto komen om te carpoolen.  

Plan je reis naar De Broodfabriek (Google Maps).

A13 vanuit de richting Rotterdam:
Vanuit de richting Rotterdam neemt u de A13 richting Den Haag. Bij het knooppunt Ypenburg volgt u de richting Rijswijk A4 (afrit 7-Rijswijk). U volgt de A4 tot aan afslag Plaspoelpolder (afrit 10). Aan het einde van de uitrit slaat u rechtsaf de “Diepenhorstlaan” op. Bij de 1e stoplichten slaat u linksaf de “Visseringlaan op”. Na 250 meter slaat u linksaf de “Volmerlaan” op en ziet u na 50 meter aan uw rechterhand De Broodfabriek.

A4 vanuit de richting Rotterdam:
Via de A4 is De Broodfabriek gemakkelijk te bereiken in gemiddeld 25 minuten. U volgt de A4 tot aan afslag Plaspoelpolder (afrit 10). Aan het einde van de uitrit rijdt u rechtdoor de “Diepenhorstlaan” op. Bij de 1e stoplichten slaat u linksaf de “Visseringlaan op”. Na 250 meter slaat u linksaf de “Volmerlaan” op en ziet u na 50 meter aan uw rechterhand De Broodfabriek.

A4 vanuit de richting Amsterdam:
Via de A4 bereikt u in minder dan 35 minuten De Broodfabriek. U volgt de A4 tot afslag Plaspoelder (afrit 10). Aan het einde van de uitrit slaat u rechtsaf de “Diepenhorstlaan” op. Bij de 1e stoplichten slaat u linksaf de “Visseringlaan op”. Na 250 meter slaat u linksaf de “Volmerlaan” op en ziet u na 50 meter aan uw rechterhand De Broodfabriek.


Plan je reis met het OV (OV9292)

Looproute vanaf Station Rijswijk
Vanaf NS station Rijswijk loop je in 7 minuten richting de Broodfabriek. Stap uit op station Rijswijk en neem de uitgang richting de stationshal die uitkomt op de Sir Winston Churchilllaan. Ga rechtsaf en loop de Lange Kleiweg op. Ga linksaf de Visseringlaan in en bij de stoplichten rechts de Volmerlaan op. De hoofdingang bevindt zich na 100 meter lopen aan je rechterhand. 

Bus/Tram: halte direct voor de hoofdentree
Buslijn 30: Halte Volmerlaan (Naaldwijk – Zoetermeer)
Buslijn 50: Halte Volmerlaan (Den Haag – Zoetermeer)
Buslijn 51: Halte Volmerlaan (Den Haag – Delft)
Buslijn 53: Halte Volmerlaan (Rijswijk – Delft)
Tramlijn 17: Halte Volmerlaan/Visseringlaan (Statenkwartier – Wateringse Veld)