BI Specialist


Vergrijzing, langer thuis blijven wonen, arbeidskrapte in de zorgsector, nieuwe technologische ondersteuning. De zorg is volop in beweging. Pieter van Foreest staat midden in de maatschappij en draagt succesvol bij aan de kwaliteit van leven van ouderen en de zorg in een steeds groter werkgebied.

Wat ga je doen?
Als BI-specialist maak je onderdeel uit van de afdeling Informatisering & Automatisering. De afdeling Informatisering en Automatisering (I&A) heeft als doel een blijvend betrouwbare en samenhangende informatiehuishouding en informatievoorziening te creëren met de daarbij behorende organisatie en bedrijfsvoering, die de primaire processen van de organisatie ondersteunt en een bijdrage levert aan Pieter van Foreest brede processen. In jouw rol werk je nauw samen met het BI team en betrokkenen door de gehele organisatie.

Er is steeds meer data voorhanden, ook door alle gave technologische ontwikkelingen binnen ons  werkgebied. Pieter van Foreest investeert daarbij volop in data gedreven werken. Wij zoeken een BI specialist die onze organisatie hier verder in meeneemt. Jij weet met jouw technische skills, overtuigingskracht en enthousiasme onze organisatie te laten inzien welke toegevoegde waarde gehaald wordt uit het koppelen, analyseren en juist interpreteren van data.

Je ontwikkelt Dashboards en Rapportages met behulp van Microsoft Visual Studio, DAX, Power BI, Report Server. Ook stem je met bijvoorbeeld collega’s van het Office 365 af over de technische ontwikkelingen rondom Power BI. Wat je verder doet? Dat lees je hier:

 • Bouwen van complexe (adhoc) SQL queries;
 • Beheren van een deel van de dataflows en koppelingen;
 • Functioneel beheer van bestaande InTouch BI Tool;
 • Bouwen en vormgeven van complexe analyses via bijvoorbeeld PowerBI;
 • Het beheren van bestaande PowerBI Dashboards en Reports;
 • Bijdragen aan het doorontwikkelen en optimaliseren van onze huidige datawarehouse, en dataflows.

Wat breng je mee?

 • HBO/WO werk- en denkniveau met minimaal 5 jaar werkervaring;
 • Uitgebreide ervaring talen: SQL, (M)DAX;
 • Ervaring met PowerBI, MSVisualStudio;
 • Kennis van datawarehouse-beheer en overige dataconcepten;
 • Pro actieve communicatieve vaardigheden, waarmee je doorvraagt binnen de organisatie om zo de scope van een voorliggend BI vraagstuk helder te krijgen;
 • Overtuigingskracht in de interactie met collega’s en stakeholders;
 • Sterk analytisch vermogen.

Wat bieden wij?

 • Diverse in of externe opleidingen op het gebied van BI;
 • Een team waarin veel wordt gelachen en waarin goed onderling gespard wordt om tot oplossingen te komen, binnen een platte organisatie;
 • Salaris (FWG 60), vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
 • Contract voor 36 uur per week (4 x 9 bespreekbaar);
 • Wij zorgen voor een goede werk prive balans en verzorgen een goede thuiswerkplek;
 • Fietsregeling voor onder andere een e-bike en korting op je zorgverzekering. Klik op deze link om te lezen wat deze arbeidsvoorwaarden -variërend van een eindejaarsuitkering tot korting op je zorgverzekering- bij ons inhouden.

Wil je meer informatie of heb je vragen?

Bel met Nico Drost, Manager I&A via 06 2059 7604 of met Ralph Franken, Corporate Recruiter via 06 1487 6489 of via het e-mailadres werken@pietervanforeest.nl  

Interesse gewekt? 
Upload je CV en motivatiebrief via de button ‘solliciteer nu’

Bedrijfsinformatie
Werken bij Pieter van Foreest is werken bij een veelzijdige en vooruitstrevende organisatie. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en we waarderen het als je zelf initiatief neemt. We vinden het belangrijk voor onze cliënten dat we persoonsgericht werken en zodoende bijdragen aan hun welbevinden. Dat is waar we het voor doen. Bij Pieter van Foreest is er altijd een plek waar jouw kwaliteiten tot zijn recht komen. We bieden namelijk een breed pakket aan zorg, behandeling en welzijn voor ouderen. Dit doen we in de regio’s Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De organisatie telt 25 locaties, biedt Thuiszorg, Hulp bij het Huishouden en diverse services en diensten. Samen met 3700 medewerkers en 1550 vrijwilligers maak jij hét verschil voor onze cliënten.

Bij accepteren van de functie vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Goed geregeld

We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, teamspirit en natuurlijk mooie en bijzondere momenten met onze cliënten en hun mantelzorgers. Bovendien is Pieter van Foreest een organisatie die voor je klaar staat.

x

Uw mening over onze website

Wil jij ons helpen om onze website nog beter te maken?


Ik doe mee

Deze pop-up sluit in 5

x

Help ons om onze website nog beter te maken in 3 stappen

Geef uw mening

1 van 3

Heeft u de informatie gevonden die u zocht?

Zo nee, welke informatie zoekt u?
uw mening over onze website