banner

Fysiotherapeut (zwangerschapswaarneming)


Wij zoeken een enthousiaste collega die voor de divisie  wonen zorg en behandeling tijdens het zwangerschapsverlof van een van onze collega’s als fysiotherapeut tijdelijk onze vakgroep wil versterken in de regio Westland voor 32 uur per week. Ben jij die flexibele, enthousiaste en gedreven fysiotherapeut die wij zoeken?

Jouw werkplek
Behandelaren zoals fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten, logopedisten, psychomotore therapeuten, maatschappelijk werk, specialisten ouderengeneeskunde (SO), artsen in opleiding, verpleegkundig specialisten (in opleiding) en psychologen binnen de langdurige zorg zijn werkzaam bij het Kennis en Behandelcentrum (KBC). Ze zijn centraal georganiseerd en met elkaar verbonden door vakgroepen, maar werken in één of meerdere verpleeghuizen of woonzorgcentra van Pieter van Foreest. De professionals van het Kennis en Behandelcentrum zijn experts op het gebied van ouderenzorg en de bijbehorende problematiek. Behandeling en zorg treffen elkaar regelmatig in kleinschalige multidisciplinaire teams om beleid op de afdeling vorm te geven. Wat wij belangrijk vinden in ons werk zijn: de cliënt en zijn systeem goed kennen èchte aandacht vanuit rust, persoonsgerichte zorg, zorg voor vrijheid en bewegen, aandacht voor wonen en welzijn en optimalisatie van de zorg met ondersteuning van behandelaren.

Wat ga je doen?
Als fysiotherapeut begeleid en adviseer je de bewoners, verricht je intakes, onderzoeken en behandelingen en geef je transferadviezen. Je zult op diverse locaties het Westland werken. Voor de vakgroep fysiotherapie zijn wij op zoek naar een gepassioneerde collega, die goed kan samenwerken in een multidisciplinaire omgeving en die oog heeft voor het belang van wonen en welzijn, naast dat van een goede behandeling. Flexibiliteit is vanzelfsprekend. Ervaring is een pré.

Wat breng je mee?

  • Hbo-diploma Fysiotherapie;
  • BIG-registratie en je bent ingeschreven in het kwaliteitsregister;
  • Geduld, een dienstverlenende instelling en een flinke dosis humor;
  • Energie en flexibiliteit;
  • Affiniteit met de ouderenzorg en psychogeriatrische en somatische cliënten;
  • In bezit van een rijbewijs en auto.
Ben jij onze nieuwe flexibele en zelfstandig werkende collega die een steen wil bijdragen aan deze organisatie? Dan willen wij graag met jou kennismaken!

Wat bieden wij?

  • Salaris conform FWG schaal 55 vakantiegeld en een eindejaarsuitkering (CAO VVT);
  • Tijdelijke aanstelling voor 5 maanden in verband met vervanging tijdens zwangerschapsverlof van 01-09-2022 tot 01-05-2023;
  • Fijne werkomgeving met collega’s die voor elkaar klaar staan;
  • Fietsregeling voor onder andere een e-bike en korting op je zorgverzekering. Klik op deze link om te lezen wat deze arbeidsvoorwaarden -variërend van een eindejaarsuitkering tot korting op je zorgverzekering- bij ons inhouden.
 

Wil je meer informatie of heb je vragen?

Voor specifieke vragen over de inhoud van het werk kan je contact opnemen met Claire van Staalduinen, fysiotherapeut via 06 1887 4538 of met Michelle Zwambach, teammanager Kennis en Behandelcentrum, via 06 1111 6994. Kom gerust een keer meelopen. Tijdens het meelopen kun je al je vragen stellen en gelijk een beeld krijgen van je toekomstige werkomgeving. Voor alle overige vragen kan je contact opnemen met Ralph Franken, Corporate Recruiter, 06 1487 6489 e-mailadres werken@pietervanforeest.nl 

Hoe kan ik solliciteren?
Je kunt je CV met motivatiebrief via de button ‘solliciteer nu’ uploaden.

Bedrijfsinformatie
Werken bij Pieter van Foreest is werken bij een veelzijdige en vooruitstrevende organisatie. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en we waarderen het als je zelf initiatief neemt. We vinden het belangrijk voor onze cliënten dat we persoonsgericht werken en zodoende bijdragen aan hun welbevinden. Dat is waar we het voor doen. Bij Pieter van Foreest is er altijd een plek waar jouw kwaliteiten tot zijn recht komen. We bieden namelijk een breed pakket aan zorg, behandeling en welzijn voor ouderen. Dit doen we in de regio’s Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De organisatie telt 25 locaties, biedt Thuiszorg, Hulp bij het Huishouden en diverse services en diensten. Samen met 3700 medewerkers en 1550 vrijwilligers maak jij hét verschil voor onze cliënten.

Bij accepteren van de functie vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Goed geregeld

We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, teamspirit en natuurlijk mooie en bijzondere momenten met onze cliënten en hun mantelzorgers. Bovendien is Pieter van Foreest een organisatie die voor je klaar staat.

x

Uw mening over onze website

Wil jij ons helpen om onze website nog beter te maken?


Ik doe mee

Deze pop-up sluit in 5

x

Help ons om onze website nog beter te maken in 3 stappen

Geef uw mening

1 van 3

Heeft u de informatie gevonden die u zocht?

Zo nee, welke informatie zoekt u?
uw mening over onze website