banner

Helpende flex


Ben jij Helpende en op zoek naar een baan die goed bij je past? Ben jij flexibel inzetbaar, heb jij hart voor de ouderenzorg en vind jij persoonsgericht werken vanzelfsprekend? Lees snel verder en maak kennis met het flexpool team van Vlietzicht in Wateringen.

Wat ga je doen?
Bij ons staat kwaliteit van leven voorop. Het uitgangspunt bij al je werkzaamheden is steeds dat de cliënten voor wie je zorgt, zoveel mogelijk taken zelf blijven uitvoeren. Daarin stimuleer je hen zoveel mogelijk. Ook signaleer je veranderingen in het welbevinden van de cliënten en rapporteer je dit aan de verantwoordelijke verzorgende. Wij zoeken een collega met hart voor de zorg, die van aanpakken weet en het beste van zichzelf wil geven. Flexibiliteit, communicatie en feedback zijn van belang voor een goede samenwerking. Jij maakt als Helpende het verschil door samen met je collega’s te zorgen voor een zo prettig mogelijke dag voor de bewoners.

Jouw werkomgeving
In Vlietzicht wonen cliënten die als gevolg van dementie niet meer in staat zijn om geheel of gedeeltelijk voor zichzelf te zorgen. In vier kleinschalige huisjes wonen per huisje zes bewoners waardoor je veel persoonlijk contact hebt en dus persoonsgericht kunt werken. Bij kleinschalig wonen wordt geprobeerd om het dagelijks leven zoals in de thuissituatie zoveel mogelijk voort te zetten. Daarom heeft elke bewoner een eigen kamer en is er een leefkeuken en huiskamer, waar het gezellig vertoeven is. Hier wordt er met de groep gekookt en vinden er (huishoudelijke) activiteiten plaats.

Binnen Vlietzicht werken we in opeenvolgende diensten van vroeg, middag en nacht waardoor een periode van 24 uur wordt gedekt. Als team zorgen we samen voor een juiste en gelijke invulling van de diensten.

Wat breng je mee?

  • Mbo-diploma Dienstverlening Helpende Zorg (en Welzijn) niveau 2;
  • Je doet er elke dag alles aan om de bewoners de juiste zorg en welzijn te bieden door persoonsgericht te werken;
  • Je bent gastvrij, flexibel en denkt in oplossingen;
  • Je voelt je betrokken bij de bewoners en het team;
  • Je hebt ervaring in of bent erg betrokken bij de ouderenzorg.

Wat bieden wij?

  • Salaris (FWG 25), vakantiegeld en een eindejaarsuitkering (CAO VVT);
  • Mogelijkheid om flexibele te werken waarbij de nadruk ligt op beschikbaarheid voor dag- en avonddiensten;
  • Stimulerende werkomgeving met collega’s die voor elkaar klaar staan. Opleidingsprogramma tot Verzorgende IG niveau 3 als je deze ambitie en capaciteiten hebt;
  • Fietsregeling;
  • Korting op je zorgverzekering.

Wil je meer informatie of heb je vragen?

Voor specifieke vragen over de inhoud van het werk kan je contact opnemen met Ilse van Leeuwen, Teammanager Vlietzicht via 06 2808 0784. Voor alle overige vragen kan je contact opnemen met Ralph Franken, Corporate Recruiter via 06 1487 6489of via het e mailadres werken@pietervanforeest.nl     

Interesse gewekt?
Je kunt je CV met motivatiebrief via de button ‘solliciteer nu’ uploaden.

Bedrijfsinformatie
Werken bij Pieter van Foreest is werken bij een veelzijdige en vooruitstrevende organisatie. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en we waarderen het als je zelf initiatief neemt. We vinden het belangrijk voor onze cliënten dat we persoonsgericht werken en zodoende bijdragen aan hun welbevinden. Dat is waar we het voor doen. Bij Pieter van Foreest is er altijd een plek waar jouw kwaliteiten tot zijn recht komen. We bieden namelijk een breed pakket aan zorg, behandeling en welzijn voor ouderen. Dit doen we in de regio’s Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De organisatie telt 25 locaties, biedt Thuiszorg, Hulp bij het Huishouden en diverse services en diensten. Samen met 3700 medewerkers en 1550 vrijwilligers maak jij hét verschil voor onze cliënten.

Bij accepteren van de functie vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Goed geregeld

We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, teamspirit en natuurlijk mooie en bijzondere momenten met onze cliënten en hun mantelzorgers. Bovendien is Pieter van Foreest een organisatie die voor je klaar staat.

x

Uw mening over onze website

Wil jij ons helpen om onze website nog beter te maken?


Ik doe mee

Deze pop-up sluit in 5

x

Help ons om onze website nog beter te maken in 3 stappen

Geef uw mening

1 van 3

Heeft u de informatie gevonden die u zocht?

Zo nee, welke informatie zoekt u?
uw mening over onze website