Helpende nacht


Ben jij een helpende en nachtdier bij uitstek? Zoek jij een functie met veel verantwoordelijkheid en ben je communicatief sterk? Dan ben jij onze helpende voor de nacht! Uiteraard werk je niet alleen: samen met andere collega's heb jij de verantwoordelijkheid van de bewoners in De Kreek in de nachtelijke uren.

Wat ga je doen?
Als helpende in de nacht geef je voldoende zorg en aandacht aan de bewoners. Jij zorgt ervoor dat iedereen een prettige nachtrust heeft en je verleent de zorg die nodig is. Jij kijkt veel verder. Waar kun jij de bewoner blij mee maken? Bij ons staat kwaliteit van leven en welbevinden voorop. Je werkt samen met 6 andere collega's en gezamenlijk ben je verantwoordelijk voor de juiste nachtzorg. Er is een verpleegkundige van dienst die jou ondersteunt wanneer nodig. Daarom is het belangrijk de bewoner écht te kennen: zijn levensverhaal, behoeften en interesses. Je houdt toezicht en zorgt voor een rustige nacht voor de bewoners. Ook zoek je naar mogelijkheden en oplossingen. Jij durft daarin buiten de gebaande paden te denken. Je stemt hierover af met de contactverzorgende en andere collega’s binnen je team. Samen met vrijwilligers en naasten werk je op een gastvrije en vriendelijke manier en maak jij het verschil voor de bewoners.

Jouw werkomgeving 
Locatie De Kreek is een grote locatie met verschillende doelgroepen. Als helpende werk je samen met verpleegkundigen, verzorgenden en gastvrouwen/ zorgassistenten en ben je onderdeel van een multidisciplinair team. Je geeft samen met je collega’s de bewoners van De Kreek de zorg en aandacht die ze nodig hebben en geeft ze het gevoel van thuis zijn. Je weet je goed te verplaatsen in de bewoners en hun persoonlijke omgeving zoals familie en mantelzorgers. Je weet je rol binnen het team te pakken en anderen kunnen op jou rekenen door elkaar te helpen en aan te vullen.

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde opleiding Dienstverlening Helpende Zorg (en Welzijn) niveau 2;
  • Ervaring of op zijn minst grote affiniteit met werken in de ouderenzorg;
  • Humor, plezier en enthousiasme;
  • Een gastvrije, persoonsgerichte instelling richting bewoners, collega's, familie en vrijwilligers;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij?

  • Diverse in of externe opleidingsprogramma (o.a. tot (contact)verzorgende);
  • Salaris (FWG 25), vakantiegeld en een eindejaarsuitkering (CAO VVT);
  • Actief meedenken om je diensten zo goed mogelijk aan te laten vullen op je wensen, zoals vier dagen werken bij een full time dienstverband,of een voorkeur voor bepaalde uren, dagen of tijden;
  • Jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband; 
  • Gunstige arbeidsvoorwaarden, zoals fietsregeling voor onder andere een e-bike en korting op je zorgverzekering.

Wil je meer informatie of heb je vragen?

Bel naar de receptie van De Kreek 0174 471 000 en vraag naar één van de teammanagers: Laura Borgdorff,  Kelly van Zanten of Annet Vis Teammanagers van de Kreek. Of bel met  Ralph Franken, Corporate Recruiter via 06 1487 6489 of stuur een mail naar werken@pietervanforeest.nl 

Interesse gewekt?
Je kunt je CV met motivatiebrief via de button ‘solliciteer nu’ uploaden.

Bedrijfsinformatie
Werken bij Pieter van Foreest is werken bij een veelzijdige en vooruitstrevende organisatie. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en we waarderen het als je zelf initiatief neemt. We vinden het belangrijk voor onze cliënten dat we persoonsgericht werken en zodoende bijdragen aan hun welbevinden. Dat is waar we het voor doen. Bij Pieter van Foreest is er altijd een plek waar jouw kwaliteiten tot zijn recht komen. We bieden namelijk een breed pakket aan zorg, behandeling en welzijn voor ouderen. Dit doen we in de regio’s Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De organisatie telt 25 locaties, biedt Thuiszorg, Hulp bij het Huishouden en diverse services en diensten. Samen met 3700 medewerkers en 1550 vrijwilligers maak jij hét verschil voor onze cliënten. 

Bij accepteren van de functie vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Goed geregeld

We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, teamspirit en natuurlijk mooie en bijzondere momenten met onze cliënten en hun mantelzorgers. Bovendien is Pieter van Foreest een organisatie die voor je klaar staat.

x

Uw mening over onze website

Wil jij ons helpen om onze website nog beter te maken?


Ik doe mee

Deze pop-up sluit in 5

x

Help ons om onze website nog beter te maken in 3 stappen

Geef uw mening

1 van 3

Heeft u de informatie gevonden die u zocht?

Zo nee, welke informatie zoekt u?
uw mening over onze website