Huishoudelijk medewerker


Kom jij ons helpen in de huishouding? Voor onze locatie de Kreek in ’s-Gravenzande zijn wij op zoek naar een gastvrije collega met passie voor schoonmaakwerkzaamheden. Ben je ook beschikbaar in de weekenden en heb je altijd al willen werken in een dynamisch team? Reageer dan op deze waardevolle functie!

Wat ga je doen?
Als huishoudelijk medewerker maak je de kamers van de bewoners schoon, de algemene ruimtes, zoals de gangen, kantoren en de eetzaal. Hiermee draag je op een positieve manier bij aan het welzijn van onze bewoners. De functie is voor max 5 dagen per week van 08.00 uur tot 13.00 uur. Wanneer je in het weekend werkt dan ben je door de week een dag vrij. Jouw werkdagen zijn bespreekbaar. Maak jij het verschil door je vriendelijke, behulpzame en gastvrije houding? Dan ontmoeten wij je graag!

Jouw werkomgeving
Locatie De Kreek, biedt zorg, verpleging en/of behandeling aan cliënten met een psychogeriatrische en/of somatische aandoening. Op De Kreek heeft elke woonkamer zijn eigen sfeer en kenmerken. Wat overeenkomt is dat wij als Pieter van Foreest onze bewoners centraal stellen. Hier zul je bij je werkzaamheden rekening mee moeten houden en vraagt aan jou als huishoudelijk medeweker een sterk aanpassings- en inlevingsvermogen.

Wat breng je mee?

  • Je hebt affiniteit met ouderen;
  • Je bent ook in de weekenden beschikbaar;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Ervaring in huishoudelijk werk;
  • Je werkt efficiënt.

Wat bieden wij?

  • Salaris in (FWG 15), vakantiegeld en een eindejaarsuitkering (CAO VVT);
  • Contract voor 15 tot 25 uur per week. Werkdagen in overleg;
  • Fietsregeling voor onder andere een e-bike;
  • Korting op je zorgverzekering. Klik op deze link om te lezen wat deze arbeidsvoorwaarden -variërend van een eindejaarsuitkering tot korting op je zorgverzekering- bij ons inhouden.

Wil je meer informatie of heb je vragen?

Voor specifieke vragen over de inhoud van het werk kan je contact opnemen met Linda Kleijn,  Teammanager Facilitair via 06 5112 3987. Of stuur een mail naar werken@pietervanforeest.nl 

Interesse gewekt?
Upload je CV en motivatiebrief via de button ‘solliciteer nu’

Bedrijfsinformatie
Werken bij Pieter van Foreest is werken bij een veelzijdige en vooruitstrevende organisatie. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en we waarderen het als je zelf initiatief neemt. We vinden het belangrijk voor onze cliënten dat we persoonsgericht werken en zodoende bijdragen aan hun welbevinden. Dat is waar we het voor doen. Bij Pieter van Foreest is er altijd een plek waar jouw kwaliteiten tot zijn recht komen. We bieden namelijk een breed pakket aan zorg, behandeling en welzijn voor ouderen. Dit doen we in de regio’s Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De organisatie telt 25 locaties, biedt Thuiszorg, Hulp bij het Huishouden en diverse services en diensten. Samen met 3700 medewerkers en 1550 vrijwilligers maak jij hét verschil voor onze cliënten.

Bij accepteren van de functie vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Goed geregeld

We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, teamspirit en natuurlijk mooie en bijzondere momenten met onze cliënten en hun mantelzorgers. Bovendien is Pieter van Foreest een organisatie die voor je klaar staat.

x

Uw mening over onze website

Wil jij ons helpen om onze website nog beter te maken?


Ik doe mee

Deze pop-up sluit in 5

x

Help ons om onze website nog beter te maken in 3 stappen

Geef uw mening

1 van 3

Heeft u de informatie gevonden die u zocht?

Zo nee, welke informatie zoekt u?
uw mening over onze website