Medewerker OC Vermeertoren


Voor ons Ontmoetingscentrum Vermeertoren in Delft zijn wij op zoek naar een gedreven collega. Wil jij ondersteuning en begeleiding bieden aan thuiswonende mensen met dementie/verminderde regie en aan hun mantelzorgers? Reageer dan op deze betekenisvolle functie als Medewerker Ontmoetingscentrum.

Wat ga je doen?
Als medewerker Ontmoetingscentrum geef je jouw cliënten de zorg en aandacht die ze nodig hebben. Er zijn voor hen. Daar word je door geraakt. Zoveel kunnen betekenen voor kwetsbare mensen en hun mantelzorgers. Jij biedt de ondersteuning en begeleiding aan thuiswonende mensen met een somatische aandoening, mensen met dementie en mensen met verminderde regie door o.a. psychiatrische aandoening en psycho-sociale problematiek. Daarnaast kun je ook flexibel worden ingezet op de huiskamers voor mensen met een dementie. Wil jij hieraan bijdragen? Reageer direct op deze mooie functie.

Het Ontmoetingscentrum Vermeertoren bevindt zich op de begaande grond van de Vermeertoren op de van Beresteynstraat 169b. Het ontmoetingscentrum is met name gericht op mensen met dementie of verminderde regie en hun mantelzorgers. Ook personen met lichamelijke beperkingen of voor wie het gemis van contacten een probleem is, kunnen terecht bij het ontmoetingscentrum. Het team staat open voor veranderingen en speelt in op wat nodig is voor de doelgroep.

Wat breng je mee?

  • Je bent in het bezit van het mbo-diploma Verzorgende IG niveau 3 of MMZ niveau 4;
  • Je weet zorg- en welzijnsactiviteiten goed te combineren;
  • Je bent een echte aanpakker, eerlijk en integer.

Wat bieden wij?

  • Salaris (FWG 35), vakantiegeld en een eindejaarsuitkering (CAO VVT);
  • Jaarcontract van 21 uur per week. Aansluitend een vast dienstverband als de samenwerking wederzijds goed bevalt;
  • Een goede werksfeer en gezellige collega’s;
  • Ontwikkeling en scholing vinden wij heel belangrijk en wij stimuleren jou hierin;
  • Fietsregeling voor onder andere een e-bike en korting op je zorgverzekering. Klik op deze link om te lezen wat deze arbeidsvoorwaarden -variërend van een eindejaarsuitkering tot korting op je zorgverzekering- bij ons inhouden.

Wil je meer informatie of heb je vragen?

Kom gerust een keer meelopen. Tijdens het meelopen, kun je al je vragen stellen en gelijk een beeld krijgen van je toekomstige werkomgeving. Voor specifieke vragen over de inhoud van het werk kan je contact opnemen met Joke Wubben, Programmacoördinator, 06 1374 6569. Voor alle overige vragen kan je contact opnemen met Ralph Franken 06 1487 6489. Of stuur een mail naar werken@pietervanforeest.nl


Interesse gewekt?
Upload je CV en motivatiebrief via de button ‘solliciteer nu’
 
Bedrijfsinformatie
Werken bij Pieter van Foreest is werken bij een veelzijdige en vooruitstrevende organisatie. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en we waarderen het als je zelf initiatief neemt. We vinden het belangrijk voor onze cliënten dat we persoonsgericht werken en zodoende bijdragen aan hun welbevinden. Dat is waar we het voor doen. Bij Pieter van Foreest is er altijd een plek waar jouw kwaliteiten tot zijn recht komen. We bieden namelijk een breed pakket aan zorg, behandeling en welzijn voor ouderen. Dit doen we in de regio’s Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De organisatie telt 25 locaties, biedt Thuiszorg, Hulp bij het Huishouden en diverse services en diensten. Samen met 3700 medewerkers en 1550 vrijwilligers maak jij hét verschil voor onze cliënten.

Bij accepteren van de functie vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Goed geregeld

We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, teamspirit en natuurlijk mooie en bijzondere momenten met onze cliënten en hun mantelzorgers. Bovendien is Pieter van Foreest een organisatie die voor je klaar staat.

x

Uw mening over onze website

Wil jij ons helpen om onze website nog beter te maken?


Ik doe mee

Deze pop-up sluit in 5

x

Help ons om onze website nog beter te maken in 3 stappen

Geef uw mening

1 van 3

Heeft u de informatie gevonden die u zocht?

Zo nee, welke informatie zoekt u?
uw mening over onze website