Medewerker Zorgcontrol AO/IC


Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een medewerker Zorgcontrol – AO/IC die energie krijgt van proces- en risicomanagement in de dynamische omgeving van de Zorgadministratie.

Het team en jouw werkomgeving
Je vervult een belangrijke expertrol in administratie en financiering van de verschillende zorgsoorten, brengt periodiek de risico’s helder in kaart en helpt mee om effectieve beheersmaatregelen te ontwikkelen en in te voeren. Daarnaast ondersteun je de collega’s van de Zorgadministratie met slimme geautomatiseerde data-georiënteerde controles. Vanuit je helicopterview en met je conceptueel denkvermogen maak je vanuit de interne en externe wet & regelgeving en op basis van de analyses van processen en datastromen de vertaling naar het control framework, waarbij je optimaal gebruik maakt van IT-oplossingen. Ten behoeve van intern management en externe verantwoording breng je periodiek heldere rapportages uit.

Zorgadministratie is de afdeling waarbij alle gegevens, registraties en indicaties vanuit de gehele organisatie over onze zorg aan cliënten samenkomen. Zorgcontrol is verantwoordelijk voor risicomanagement vanuit de 2e lijn. De functie van medewerker Zorgcontrol AO/IC is nog volop in ontwikkeling en biedt veel ruimte om eigen ideeën in te brengen. Afhankelijk van het aantal beschikbare uren ondersteun je naast de Zorgadministratie ook de andere onderdelen van Finance & Control.

De functie van medewerker Zorgcontrol AO/IC valt binnen het team Zorgadministratie die is gevestigd op onze concernlocatie aan de Kalfjeslaan te Delft. Hier zijn ook de overige staf- en ondersteunende diensten van onze organisatie gehuisvest. Zorgadministratie is onderdeel van Finance & Control waaronder ook de Salarisadministratie, de Financiële administratie en Business control vallen. Je ontvangt hiërarchisch leiding van de teammanager van jouw afdeling met een directe lijn naar de manager F&C.

De functie

 • Verantwoordelijk voor het gevraagd en ongevraagd adviseren, optimaliseren, controleren en rapporteren over de zorgregistratieprocessen;
 • Brengt risico’s in kaart en verwerkt (en beheert) deze in een risico control framework;
 • Werkt op basis van het door jouw gemaakte interne controleplan;
 • Begeleiden van en mede uitvoeren van steekproeven op de productie uit t.b.v. de interne controle;
 • Zelfstandig opstellen van bevindingen rapportages;
 • Continue verbeteren van interne beheersing en externe verantwoording en stemt hierover zelfstandig af met de accountant.

Wat breng je mee?

 • Relevante opleiding op hbo niveau (bv. bedrijfskunde of accountancy);
 • Gedegen kennis en ervaring op het gebied van AO/IC en risicomanagement;
 • Ervaring met het opzetten van een control framework;
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving binnen de VVT sector is een pré;
 • Goede Excelkennis is een vereiste;
 • Analytische en probleemoplossende vaardigheden;
 • Je voelt je thuis in een veranderende omgeving;
 • Kijkt over grenzen heen, haalt de buitenwereld naar binnen, signaleert, agendeert en bent volhoudend in het werken aan verbeteringen;
 • Kritisch en onafhankelijk opstelling en beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Kennis van en ervaring met Nedap is een pré.

Wat bieden wij?

 • Een prettige en professionele werksfeer;
 • Contract voor 24-32 uur, dagen in overleg te bepalen;
 • Salaris in FWG 55 op basis van een 36-urige werkweek, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering (CAO VVT);
 • Fietsregeling voor onder andere een e-bike;
 • Korting op je zorgverzekering. Klik op deze link om te lezen wat deze arbeidsvoorwaarden -variërend van een eindejaarsuitkering tot korting op je zorgverzekering- bij ons inhouden;
 • Werken bij Pieter van Foreest is werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie.

Wil je meer informatie of heb je vragen?

Voor inhoudelijk vragen kan je contact opnemen met Margot Braun of Esther Kampen (Teammanagers Zorgadministratie) telefoonnummer 015 515 5051. Voor alle overige vragen kan je contact opnemen met Ralph Franken, Corporate Recruiter, 06 1487 6489 e-mailadres werken@pietervanforeest.nl  

Interesse gewekt?
Je kunt je CV met motivatiebrief via de button ‘solliciteer nu’ uploaden. Dan nemen wij z.s.m. contact met je op voor een verdere kennismaking.

Bedrijfsinformatie
Werken bij Pieter van Foreest is werken bij een veelzijdige en vooruitstrevende organisatie. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en we waarderen het als je zelf initiatief neemt. We vinden het belangrijk voor onze cliënten dat we persoonsgericht werken en zodoende bijdragen aan hun welbevinden. Dat is waar we het voor doen. Bij Pieter van Foreest is er altijd een plek waar jouw kwaliteiten tot zijn recht komen. We bieden namelijk een breed pakket aan zorg, behandeling en welzijn voor ouderen. Dit doen we in de regio’s Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De organisatie telt 25 locaties, biedt Thuiszorg, Hulp bij het Huishouden en diverse services en diensten. Samen met 3700 medewerkers en 1550 vrijwilligers maak jij hét verschil voor onze cliënten.

Bij accepteren van de functie vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Goed geregeld

We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, teamspirit en natuurlijk mooie en bijzondere momenten met onze cliënten en hun mantelzorgers. Bovendien is Pieter van Foreest een organisatie die voor je klaar staat.

x

Uw mening over onze website

Wil jij ons helpen om onze website nog beter te maken?


Ik doe mee

Deze pop-up sluit in 5

x

Help ons om onze website nog beter te maken in 3 stappen

Geef uw mening

1 van 3

Heeft u de informatie gevonden die u zocht?

Zo nee, welke informatie zoekt u?
uw mening over onze website