Specialist Ouderengeneeskunde


Elke cliënt vraagt om een andere aanpak. Wij zoeken voor de regio Delft en Westland een Specialist Ouderengeneeskunde. Wil jij deze uitdaging aangaan? Lees dan snel verder dan maken wij graag kennis met jou!

Wat ga je doen?

Als Specialist Ouderengeneeskunde kom je in een groot en toegewijd team van specialisten ouderengeneeskunde, basisartsen, verpleegkundig specialisten en AIO's terecht. Het team is volop in ontwikkeling. Enerzijds om de rol als specialist in het multidisciplinair zorgteam stevig te positioneren, anderzijds in de onderlinge samenwerking en taakverdeling op gebied van kwaliteit, veiligheid en beleidsvraagstukken. Zowel verpleeghuiszorg, palliatieve zorg als GRZ en 1e lijn.

Je bent verantwoordelijk voor de multidisciplinaire- en medische zorg op je afdeling. Je maakt deel uit van de vakgroep Specialisten Ouderengeneeskunde en Verpleegkundig Specialisten. Je draagt bij aan het welbevinden van de cliënt door het verlenen van goede medische zorg, of de cliënt thuis woont, tijdelijk bij ons verblijft of bij ons woont.  Je voert de regie over het behandelbeleid en consulteert daarbij andere hulpverleners. Je brengt behandel-, verpleeg- en zorgbehoeften in kaart en legt deze vast in het zorg- en behandelplan. Daarnaast geef je cliënten en familie informatie over de medische toestand en het doel van de behandeling van de cliënt en lever je een bijdrage aan de totstandkoming van het medisch beleid van de organisatie. Tenslotte draag je kennis over van de theoretische en praktische vaardigheden bij verzorgenden en verpleegkundigen.

Wat breng je mee?

 • Je bent in het bezit van een diploma Specialist Ouderengeneeskunde;
 • Je bent in staat te sturen op inzet van je behandelteam;
 • Je bent vakinhoudelijk sterk zowel op het medisch domein als het zorg domein;
 • Je hebt zeer goede communicatieve vaardigheden;
 • Je kunt je goed vinden in een sterk multidisciplinaire benadering;
 • Je bent bereid om mee te denken en werken aan het beleid in de instelling;
 • Je bent in het bezit van een auto en Rijbewijs B.

Wat bieden wij?

 • Salaris conform FWG schaal 75 vakantiegeld en een eindejaarsuitkering  (CAO VVT);
 • Jaarcontract variërend van 28 tot 36 uur per week, aan jou de keus. Aansluitend een vast dienstverband als de samenwerking wederzijds goed bevalt;
 • Een breed aanbod aan ontwikkelmogelijkheden op zowel soft- als hardskills.
 • Wij bieden een breed scala aan aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Klik op deze link om te lezen wat deze arbeidsvoorwaarden -variërend van een eindejaarsuitkering tot korting op je zorgverzekering- bij ons inhouden.

Wil je meer informatie of heb je vragen?

Kom gerust een keer kennismaken of meelopen. Tijdens het meelopen, kun je al je vragen stellen en gelijk een beeld krijgen van je toekomstige werkomgeving. Voor specifieke vragen over de inhoud van het werk kan je contact opnemen met Marion Verhaar, manager Kennis en Behandel Centrum via 06 3045 6021 of Berni Kiers, Specialist Ouderengeneeskunde via 06 8311 3141. Voor alle overige vragen kan je contact opnemen met Ralph Franken, recruiter, op 06 1487 6489 of via het e-mailadres werken@pietervanforeest.nl   
 
Interesse gewekt?

Je kunt je CV met motivatiebrief via de button ‘solliciteer nu’ uploaden. Dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op.

Bedrijfsinformatie
Werken bij Pieter van Foreest is werken bij een veelzijdige en vooruitstrevende organisatie. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en we waarderen het als je zelf initiatief neemt. We vinden het belangrijk voor onze cliënten dat we persoonsgericht werken en zodoende bijdragen aan hun welbevinden. Dat is waar we het voor doen. Bij Pieter van Foreest is er altijd een plek waar jouw kwaliteiten tot zijn recht komen. We bieden namelijk een breed pakket aan zorg, behandeling en welzijn voor ouderen. Dit doen we in de regio’s Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De organisatie telt 25 locaties, biedt Thuiszorg, Hulp bij het Huishouden en diverse services en diensten. Samen met 3600 medewerkers en 2400 vrijwilligers maak jij hét verschil voor onze cliënten.

Bij accepteren van de functie vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Goed geregeld

We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, teamspirit en natuurlijk mooie en bijzondere momenten met onze cliënten en hun mantelzorgers. Bovendien is Pieter van Foreest een organisatie die voor je klaar staat.

x

Uw mening over onze website

Wil jij ons helpen om onze website nog beter te maken?


Ik doe mee

Deze pop-up sluit in 5

x

Help ons om onze website nog beter te maken in 3 stappen

Geef uw mening

1 van 3

Heeft u de informatie gevonden die u zocht?

Zo nee, welke informatie zoekt u?
uw mening over onze website