Thuiszorg Verzorgende IG Midden Delfland


Heb jij hart voor de ouderenzorg en hecht jij waarde aan je vrijheid? Vind jij het fijn om lekker te fietsen of rijden tussen die prachtige landelijke omgeving van Midden Delfland? Maak jij het verschil voor onze cliënten thuis in de regio Midden Delfland? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Wat ga je doen?

We verwelkomen jou graag als vaste medewerker, maar ook als oproepkracht ben je van harte welkom. Momenteel zoeken we nieuwe collega’s voor het Team Midden Delfland Thuis, gericht op Schipluiden en Maasland. Je komt te werken in een flexibel en hecht team. Er is veel variatie in de hulpvraag. In welk wijkteam voel jij je thuis? Kom praten of loop een dagje mee, dan kunnen we samen kijken waar jij het beste zou passen.

Jij bevordert de zelfredzaamheid van je cliënten. Jij voelt je verantwoordelijk en wijkt af van de planning als dat noodzakelijk is. Je komt bij de cliënten in hun eigen omgeving. Hierdoor heb je aandacht voor één cliënt tegelijk en zie jij erop toe dat hij/ zij de juiste zorg krijgt op het juiste moment. Het is een verantwoordelijke en uitdagende baan waar je veel waardering voor terug krijgt. Je helpt je cliënten bij de ADL handelingen, je geeft medicatie, je hebt een signaleringsfunctie, geeft persoonlijke aandacht en je houdt het zorgdossier bij. Bekijk het filmpje!

Wat breng je mee?

  • Je hebt het mbo-diploma Verzorgende IG niveau 3;
  • Je bent communicatief sterk en kunt goed zelfstandig werken;
  • Je hebt eigen vervoer, fiets of auto;
  • Je bent flexibel;
  • Je begint de dag met een glimlach en je zorgt ervoor dat die cliënt je weer blij laat gaan.

Wat bieden wij?

  • Salaris (FWG 35), vakantiegeld en een eindejaarsuitkering (CAO VVT);
  • Jaarcontract variërend van 8 tot 36 uur per week, met aansluitend uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. Contracturen in overleg. Een flex-contract is ook mogelijk.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, oa korting op je zorgverzekering en een fietsregeling die je kunt gebruiken voor een E-bike. Klik op deze link om te lezen wat deze arbeidsvoorwaarden bij ons inhouden.

Wil je meer informatie of heb je vragen?

Voor specifieke vragen over de inhoud van het werk kan je contact opnemen met de teammanagers, Angela Stolwijk, op 06 1079 6166, Trees Wolffenbuttel, op 06 5582 2702 of Michele van den Engel, op 06 2203 6902 . Voor alle overige vragen kan je contact opnemen met de recruiter; Sandra Korver 06 1209 1519, e-mailadres werken@pietervanforeest.nl
 
Interesse gewekt?
Via de button ‘solliciteer nu’ stuur je je CV met korte motivatie. Thuiszorg neemt zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op. Vervolgens wordt er een 1e gesprek met jou gepland. Verloopt het positief? Dan loop je daarna vrijblijvend mee in een wijkteam. Wij verwelkomen jou graag als nieuwe collega bij Pieter!

Bedrijfsinformatie
Werken bij Pieter van Foreest is werken bij een veelzijdige en vooruitstrevende organisatie. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en we waarderen het als je zelf initiatief neemt. We vinden het belangrijk voor onze cliënten dat we persoonsgericht werken en zodoende bijdragen aan hun welbevinden. Dat is waar we het voor doen. Bij Pieter van Foreest is er altijd een plek waar jouw kwaliteiten tot zijn recht komen. We bieden namelijk een breed pakket aan zorg, behandeling en welzijn voor ouderen. Dit doen we in de regio’s Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De organisatie telt 25 locaties, biedt Thuiszorg, Hulp bij het Huishouden en diverse services en diensten. Samen met 3700 medewerkers en 1550 vrijwilligers maak jij hét verschil voor onze cliënten.

Bij accepteren van de functie vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Goed geregeld

We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, teamspirit en natuurlijk mooie en bijzondere momenten met onze cliënten en hun mantelzorgers. Bovendien is Pieter van Foreest een organisatie die voor je klaar staat.

x

Uw mening over onze website

Wil jij ons helpen om onze website nog beter te maken?


Ik doe mee

Deze pop-up sluit in 5

x

Help ons om onze website nog beter te maken in 3 stappen

Geef uw mening

1 van 3

Heeft u de informatie gevonden die u zocht?

Zo nee, welke informatie zoekt u?
uw mening over onze website