Thuiszorg Verzorgende IG Oostland


Voor verschillende thuiszorgteams in Oostland zijn wij op zoek naar Verzorgende IG. Vind jij het leuk om het verschil te maken voor onze cliënten thuis? En geniet je ervan om tussen de weilanden te fietsen of te rijden en dat dorpsgevoel te proeven? Waar vind je dat nog, die vrijheid en die echte Hollandse omgeving? Ons doel is dat ouderen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Daar doen we alles voor en daarvoor werken we samen in een hecht team. Wil jij hieraan bijdragen?

Wat ga je doen?
We verwelkomen jou graag als vaste medewerker, maar ook als oproepkracht ben je van harte welkom. Momenteel zoeken we nieuwe collega’s voor het Team Oostland Thuis. Je komt te werken in een flexibel en hecht team. Er is veel variatie in de hulpvraag. In welk wijkteam voel jij je thuis? Kom praten of loop een dagje mee, dan kunnen we samen kijken waar jij het beste zou passen.

Jij bevordert de zelfredzaamheid van je cliënten. Jij voelt je verantwoordelijk en wijkt af van de planning als dat noodzakelijk is. Je pakt je rol in een zelf organiserend team. Je komt bij de cliënten in hun eigen omgeving. Hierdoor heb je aandacht voor één cliënt tegelijk en zie jij erop toe dat hij/ zij de juiste zorg krijgt op het juiste moment. Het is een verantwoordelijke en uitdagende baan waar je veel waardering voor terug krijgt. Je helpt je cliënten bij de ADL handelingen, je geeft medicatie, je hebt een signaleringsfunctie, geeft persoonlijke aandacht en je houdt het zorgdossier bij. Bekijk het filmpje!

Wat breng je mee?

  • Je bent in het bezit van het mbo-diploma verzorgende IG niveau 3;
  • Je bent vriendelijk en zet de cliënt op de eerste plaats;
  • Je staat stevig in je schoenen en staat open voor vernieuwingen.

Wat bieden wij?

  • Salaris (FWG 35), vakantiegeld en een eindejaarsuitkering (CAO VVT);
  • Jaarcontract variërend van 1 dienst werken tot 28 uur per week, met aansluitend uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. Contracturen in overleg. Een flex-contract is ook mogelijk;
  • Fietsregeling voor onder andere een e-bike en korting op je zorgverzekering. Klik op deze link om te lezen wat deze arbeidsvoorwaarden -variërend van een eindejaarsuitkering tot korting op je zorgverzekering- bij ons inhouden.

Wil je meer informatie of heb je vragen?

Voor specifieke vragen over de inhoud van het werk kan je contact opnemen met de teammanagers, Angela Stolwijk, op 06 1079 6166, Trees Wolffenbuttel, op 06 5582 2702 of Michele van den Engel, op 06 2203 6902 . Voor alle overige vragen kan je contact opnemen met de recruiter; Sandra Korver 06 1209 1519, e-mailadres werken@pietervanforeest.nl

Interesse gewekt? 
Via de button ‘solliciteer nu’ stuur je je CV met korte motivatie. Thuiszorg neemt zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op. Vervolgens wordt er een 1e gesprek met jou gepland. Verloopt het positief? Dan loop je daarna vrijblijvend mee in een wijkteam. Wij verwelkomen jou graag als nieuwe collega bij Pieter!

Bedrijfsinformatie
Werken bij Pieter van Foreest is werken bij een veelzijdige en vooruitstrevende organisatie. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en we waarderen het als je zelf initiatief neemt. We vinden het belangrijk voor onze cliënten dat we persoonsgericht werken en zodoende bijdragen aan hun welbevinden. Dat is waar we het voor doen. Bij Pieter van Foreest is er altijd een plek waar jouw kwaliteiten tot zijn recht komen. We bieden namelijk een breed pakket aan zorg, behandeling en welzijn voor ouderen. Dit doen we in de regio’s Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De organisatie telt 25 locaties, biedt Thuiszorg, Hulp bij het Huishouden en diverse services en diensten. Samen met 3700 medewerkers en 1550 vrijwilligers maak jij hét verschil voor onze cliënten.

Bij accepteren van de functie vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Goed geregeld

We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, teamspirit en natuurlijk mooie en bijzondere momenten met onze cliënten en hun mantelzorgers. Bovendien is Pieter van Foreest een organisatie die voor je klaar staat.

x

Uw mening over onze website

Wil jij ons helpen om onze website nog beter te maken?


Ik doe mee

Deze pop-up sluit in 5

x

Help ons om onze website nog beter te maken in 3 stappen

Geef uw mening

1 van 3

Heeft u de informatie gevonden die u zocht?

Zo nee, welke informatie zoekt u?
uw mening over onze website