banner

Verpleegkundig Specialist


Voor diverse locaties in het Westland en Delft en omgeving zijn wij opzoek een Verpleegkundig Specialist. Ben jij die VS die op hoog niveau verpleegkundige en medische zorg en behandeling weet te geven? Zoek jij een plek waar je zelfstandig regiebehandelaar bent in een samenwerkingsrelatie met de Specialist Ouderengeneeskunde? Welkom bij onze vakgroep Ouderengeneeskunde!

Wat ga je doen?
Als Verpleegkundig Specialist op een somatische en/of psychogeriatrische afdeling ben jij de spin in het web. Door je ervaring als verpleegkundige en wellicht de reeds opgebouwde expertise binnen het eigen deskundigheidsgebied als behandelaar op de eigen afdelingen, ben jij bij uitstek de expert die ook nog eens verbindend werkt. Jij kent als geen ander de facetten van zorg én behandeling.

Je werkt als regiebehandelaar en voert de regie over het zorg en behandelproces en consulteert daarbij andere hulpverleners. Je brengt behandel-, verpleeg- en zorgbehoeften in kaart en legt deze vast in het zorg- en behandelplan. Daarnaast geef je cliënten en familie informatie over de medische toestand en het doel van de behandeling van de cliënt.

Je vindt het leuk om te coachen, signaleert kansen, durft te innoveren en denkt graag mee over beleidsontwikkelingen (organisatie breed dan wel locatie specifiek).

In je functie werk je samen met een Specialist Ouderengeneeskunde, deze is laagdrempelig benaderbaar voor intercollegiaal overleg. Er zijn heldere samenwerkingsafspraken over wanneer je een SO betrekt en t.a.v. de verantwoordelijkheidsverdeling.

Bij Pieter van Foreest kom je terecht in een toegewijd team van Specialist Ouderengeneeskundigen en Verpleegkundig Specialisten al dan niet in opleiding. Je komt in overleg te werken op één of twee locaties. We bieden zorg op kleinschalige en grotere locaties.

Heb je nog niet (zo lang) ervaring in de ouderenzorg ben je natuurlijk ook van harte welkom! We maken samen een plan om je ervaring en zelfstandigheid stapsgewijs uit te breiden.

Wat breng je mee?

 • Afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist;
 • Ervaring in de ouderenzorg is een pré;
 • Ervaren in het sturen op inzet van je behandelteam;
 • Sterke vakinhoudelijk kennis;
 • Zeer goede communicatieve vaardigheden;
 • Je kunt je goed vinden in een sterk multidisciplinaire benadering;
 • Bereid om mee te denken en werken aan het beleid in de instelling;
 • In het bezit van een auto en rijbewijs B.

Wat bieden wij?

 • Een salaris in FWG 65 (CAO VVT). Dit salaris is exclusief, vakantietoeslag en eindejaarsuitkering;
 • Jaarcontract variërend van 20 tot 36 uur per week, aan jou de keus. Aansluitend een vast dienstverband als de samenwerking wederzijds goed bevalt;
 • Een breed aanbod aan ontwikkelmogelijkheden op zowel soft- als hardskills;
 • Fietsregeling die je kunt gebruiken voor een E-Bike;
 • Korting op je zorgverzekering.

Wil je meer informatie of heb je vragen?

Voor specifieke vragen over de inhoud van het werk kan je contact opnemen met Pieter van der Ster, Verpleegkundig Specialist, via 06 1268 7147. Voor alle overige vragen kan je contact opnemen met Ralph Franken, via 06 1487 6489 of stuur een mail naar werken@pietervanforeest.nl
 
Interesse gewekt?
Je kunt je CV met motivatiebrief via de button ‘solliciteer nu’ uploaden. Dan nemen wij z.s.m. contact met je op voor een verdere kennismaking.

Bedrijfsinformatie 
Werken bij Pieter van Foreest is werken bij een veelzijdige en vooruitstrevende organisatie. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en we waarderen het als je zelf initiatief neemt. We vinden het belangrijk voor onze cliënten dat we persoonsgericht werken en zodoende bijdragen aan hun welbevinden. Dat is waar we het voor doen. Bij Pieter van Foreest is er altijd een plek waar jouw kwaliteiten tot zijn recht komen. We bieden namelijk een breed pakket aan zorg, behandeling en welzijn voor ouderen. Dit doen we in de regio’s Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De organisatie telt 25 locaties, biedt Thuiszorg, Hulp bij het Huishouden en diverse services en diensten. Samen met 3700 medewerkers en 1550 vrijwilligers maak jij hét verschil voor onze cliënten.

Bij accepteren van de functie vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Goed geregeld

We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, teamspirit en natuurlijk mooie en bijzondere momenten met onze cliënten en hun mantelzorgers. Bovendien is Pieter van Foreest een organisatie die voor je klaar staat.

x

Uw mening over onze website

Wil jij ons helpen om onze website nog beter te maken?


Ik doe mee

Deze pop-up sluit in 5

x

Help ons om onze website nog beter te maken in 3 stappen

Geef uw mening

1 van 3

Heeft u de informatie gevonden die u zocht?

Zo nee, welke informatie zoekt u?
uw mening over onze website