Verpleegkundig Specialist. Minimaal 20 uur tot maximaal 32 uur


Voor de afdeling Revalidatie en Herstel in Delft zijn wij op zoek naar een Verpleegkundig Specialist. 

Wat ga je doen?
Als Verpleegkundig Specialist op de afdeling Revalidatie & Herstel (R&H) ben je samen met de Specialist Ouderengeneeskunde verantwoordelijk voor het revalidatieproces van de cliënt, waarbij je samen met het multidisciplinaire team van behandelaren en verpleging de cliënt ondersteunt in het realiseren van de persoonlijke revalidatiedoelen van de cliënt. De afdelingen Revalidatie & Herstel zijn onderdeel van de divisie Thuis en hebben de beschikking over 80 klinische revalidatieplekken. Daarnaast wordt ook Revalidatie Thuis ingezet. Deze 80 plekken zijn verdeeld over vier verschillende afdelingen, waarvan drie afdelingen zich bevinden op de Beukenlaan 4, locatie Bieslandhof in Delft. De vierde afdeling is een afdeling die is gesitueerd binnen het ziekenhuis in Delft, de Reinier de Graaf Groep (RdGG). We werken met specifieke 4 doelgroepen, CVA, orthopedie en amputatie, overig en korte trajecten. Naast GR bieden we bij R&H ook Eerstelijnsverblijf. Als VS ben je betrokken bij beleidsontwikkelingen. Aan het begin van het jaar hebben we als afdeling Revalidatie & Herstel de visitatie voor het predicaat Topcare goed doorlopen.  

Sinds kort is het mogelijk om als verpleegkundig specialist de kaderopleiding Geriatrische Revalidatie te volgen. Als je voldoende ervaring hebt als VS, behoort dit tot de mogelijkheden. 

Als Verpleegkundig Specialist werk je samen met je collega’s van de Geriatrische Revalidatie, maar ook met een groot en toegewijd team van Specialisten Ouderengeneeskunde, basisartsen, verpleegkundig specialisten en AIO’s binnen Pieter van Foreest, waarin naast het verlenen van goede medische zorg ook aandacht is voor de onderlinge samenwerking en taakverdeling op gebied van kwaliteit, veiligheid en beleidsvraagstukken.  

Wat breng je mee?

 • Je bent in het bezit van een diploma Verpleegkundig Specialist.  
 • Je bent in staat te sturen op inzet van je behandelteam; 
 • Je bent vakinhoudelijk sterk; 
 • Je hebt (liefst ook) ervaring in de ouderenzorg;  
 • Je hebt zeer goede communicatieve vaardigheden; 
 • Je kunt je goed vinden in een sterk multidisciplinaire benadering; 
 • Je bent bereid om mee te denken en werken aan het beleid in de instelling; 
 • Je bent in het bezit van een auto en Rijbewijs B.

Wat bieden wij?

 • Een salaris in FWG 65 (CAO VVT). Dit salaris is exclusief, vakantietoeslag en eindejaarsuitkering; 
 • We financieren de mogelijkheid om de kaderopleiding Geriatrische Revalidatie te volgen.  
 • Jaarcontract variërend van 20 tot 32 uur per week, aan jou de keus. Aansluitend een vast dienstverband als de samenwerking wederzijds goed bevalt; 
 • Een breed aanbod aan ontwikkelmogelijkheden op zowel soft- als hardskills. 
 • Fietsregeling die je kunt gebruiken voor een E-Bike;
 • Korting op je zorgverzekering.

Wil je meer informatie of heb je vragen?

Kom gerust een keer kennismaken of meelopen. Tijdens het meelopen, kun je al je vragen stellen en gelijk een beeld krijgen van je toekomstige werkomgeving. Voor specifieke vragen over de inhoud van het werk kan je contact opnemen met Pieta Wilterdink, manager Revalidatie & Herstel, 06 8200 2656, of Inge Aangenendt, Eerste Specialist Ouderengeneeskunde 06 25301878.

Voor alle overige vragen kan je contact opnemen met Sandra Korver, recruiter, op 06 1209 1519 of via het e-mailadres werken@pietervanforeest.nl   
 
Interesse gewekt?
Je kunt je CV met motivatiebrief via de button ‘solliciteer nu’ uploaden. Dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op voor een verdere kennismaking.
 

Interesse gewekt? 
Je kunt je CV met motivatiebrief via de button ‘solliciteer nu’ uploaden. Dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op voor een verdere kennismaking. 

Bedrijfsinformatie 
Werken bij Pieter van Foreest is werken bij een veelzijdige en vooruitstrevende organisatie. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en we waarderen het als je zelf initiatief neemt. We vinden het belangrijk voor onze cliënten dat we persoonsgericht werken en zodoende bijdragen aan hun welbevinden. Dat is waar we het voor doen. Bij Pieter van Foreest is er altijd een plek waar jouw kwaliteiten tot zijn recht komen. We bieden namelijk een breed pakket aan zorg, behandeling en welzijn voor ouderen. Dit doen we in de regio’s Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De organisatie telt 25 locaties, biedt Thuiszorg, Hulp bij het Huishouden en diverse services en diensten. Samen met 3700 medewerkers en 1550 vrijwilligers maak jij hét verschil voor onze cliënten.

Bij accepteren van de functie vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Goed geregeld

We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, teamspirit en natuurlijk mooie en bijzondere momenten met onze cliënten en hun mantelzorgers. Bovendien is Pieter van Foreest een organisatie die voor je klaar staat.

x

Uw mening over onze website

Wil jij ons helpen om onze website nog beter te maken?


Ik doe mee

Deze pop-up sluit in 5

x

Help ons om onze website nog beter te maken in 3 stappen

Geef uw mening

1 van 3

Heeft u de informatie gevonden die u zocht?

Zo nee, welke informatie zoekt u?
uw mening over onze website