Verpleegkundige in de wijk


Vind jij het fijn om de ruimte en vrijheid te hebben om zelf de optimale zorg voor jouw cliënten te organiseren? Voor onze Thuiszorg teams in het Westland, Midden Delfland, Oostland en Delft  zijn wij op zoek naar een Verpleegkundige mbo 4. Wil jij in de vroege morgen, zelfstandig werken en het verschil maken voor onze cliënten thuis? Samen met collega’s gaan voor optimale zorg binnen de kaders van wet en regelgeving. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wat ga je doen?

Mensen blijven zo lang mogelijk in hun eigen huis wonen. De complexiteit van de zorg neemt toe. Cliënten hebben meer zorg nodig en de problematiek wordt meer divers. Werken in de wijk is daarom geen dag hetzelfde. Pieter van Foreest is een ‘bewegende’ organisatie en wij verwachten dat jij in deze functie ook mee kan bewegen in de huidige ontwikkelingen. Dat betekent ook dat we veel bezig zijn met innovatieve mogelijkheden om het werk  veiliger en efficiënter te maken, denk bijvoorbeeld aan digitale mogelijkheden zoals een medicatiedispenser.

Als verpleegkundige in de wijk ben je verantwoordelijk voor de zorg van je cliënt. Je kent je wijk en je cliënten. Ze proberen zoveel mogelijk te genieten van het leven. Jij weet welke zorg daarvoor nodig is. Dat is wat je motiveert. Met de ruimte en vrijheid om zelf de optimale zorg voor jouw cliënten te organiseren. Je kent ze persoonlijk. Dichtbij en betrokken. Je weet wat er speelt. Hoe kwetsbaar situaties soms kunnen zijn. Dat maakt je alert. Als het nodig is grijp je in. Daadkracht. Verantwoordelijkheid. Maar ook voldoening omdat je oplossingen hebt gevonden. Dat maakt je ook trots, op je team, op jezelf, op je vak!

Wat breng je mee?

  • Je bent in het bezit van een mbo-diploma verpleegkunde niveau 4;
  • Werkervaring in de wijk is een pre;
  • Je bent vriendelijk en zet de cliënt op de eerste plaats;
  • Je kan zelfstandig werken en neemt eigenaarschap.

Wat bieden wij?

  • Salaris (FWG 45), vakantiegeld en een eindejaarsuitkering (CAO VVT); 
  • Jaarcontract voor 8 tot 32 uur per week;
  • Fietsregeling;  
  • Korting op je zorgverzekering.

Wil je meer informatie of heb je vragen?

Voor specifieke vragen over de inhoud van het werk kan je contact opnemen met de teammanagers, Angela Stolwijk, op 06 1079 6166, Trees Wolffenbuttel, op 06 5582 2702 of Michele van den Engel, op 06 2203 6902. Voor alle overige vragen kan je contact opnemen met de recruiter; Sandra Korver 06 1209 1519, e-mailadres werken@pietervanforeest.nl
 
Interesse gewekt?
Je kunt je CV met motivatiebrief via de button ‘solliciteer nu’ uploaden.

Bedrijfsinformatie
Werken bij Pieter van Foreest is werken bij een veelzijdige en vooruitstrevende organisatie. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en we waarderen het als je zelf initiatief neemt. We vinden het belangrijk voor onze cliënten dat we persoonsgericht werken en zodoende bijdragen aan hun welbevinden. Dat is waar we het voor doen. Bij Pieter van Foreest is er altijd een plek waar jouw kwaliteiten tot zijn recht komen. We bieden namelijk een breed pakket aan zorg, behandeling en welzijn voor ouderen. Dit doen we in de regio’s Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De organisatie telt 25 locaties, biedt Thuiszorg, Hulp bij het Huishouden en diverse services en diensten. Samen met 3700 medewerkers en 1550 vrijwilligers maak jij hét verschil voor onze cliënten.

Bij accepteren van de functie vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Goed geregeld

We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, teamspirit en natuurlijk mooie en bijzondere momenten met onze cliënten en hun mantelzorgers. Bovendien is Pieter van Foreest een organisatie die voor je klaar staat.

x

Uw mening over onze website

Wil jij ons helpen om onze website nog beter te maken?


Ik doe mee

Deze pop-up sluit in 5

x

Help ons om onze website nog beter te maken in 3 stappen

Geef uw mening

1 van 3

Heeft u de informatie gevonden die u zocht?

Zo nee, welke informatie zoekt u?
uw mening over onze website