Verpleegkundige mbo


Ben jij die mbo verpleegkundige met affiniteit voor dementie en somatiek? Voor de PG en somatische afdeling Stefanna in Delft, zijn op zoek naar een verpleegkundige die wil helpen innoveren en bouwen. Ben je een pionier die graag werkt volgens de nieuwste inzichten en deze graag wil vertalen naar afdelingsniveau?  Dan zoeken wij jou! 

Wat ga je doen? 

Bij Pieter van Foreest streven we ernaar dat je voor 50% meewerkt in de zorg. De andere helft van je werktijd coach je de verzorgenden en werk je aan verbeterprojecten. Daarnaast krijg je van ons een opleidingsprogramma tot coördinerend verpleegkundige, gratis en in werktijd. Binnen Stefanna ben je samen met je collega verpleegkundigen verantwoordelijk voor de verpleegkundige zorg. Complexe verpleegkundige handelingen voer je zelf uit. Het team kan rekenen op jouw deskundigheid en je moedigt hen op de juiste manier aan. Wij zoeken kandidaten voor de PG en somatische afdeling die zich willen blijven ontwikkelen, professioneel zijn en een persoonlijkheid hebben. Uiteraard heb je een groot zorghart en ben je creatief en wil je graag verdieping aanbrengen 

Veel verpleegkundigen kiezen voor de sensatie van het ziekenhuis. De geriatrie is echter één van de meest interessante specialisme binnen de zorg. Achter iedere oudere zit immers een geschiedenis. Ze hebben al een heel leven achter de rug en hopelijk nog veel jaren te leven. De zorg rondom ouderen is vaak complex, omdat de meeste van hen meerdere chronische ziekten hebben. Werken in de ouderenzorg geeft dan ook veel voldoening. Dat maakt het bijzonder. 

Jouw werkomgeving 

In een prettige wijk van Delft ligt het sfeervolle en gezellige woonzorgcentrum Stefanna. Het huis heeft een levendige begane grond grenzend aan een mooie binnentuin. We hebben 4 etages waar in totaal 91 cliënten met een PG indicatie wonen. We werken nauw samen met een vast behandelteam, team welzijn en een geestelijk verzorger. 

Wat breng je mee?

  • Je hebt een afgeronde opleiding Verpleegkunde niveau 4 (instroom vanuit Z of B is ook welkom); 
  • Je hebt affiniteit met PG en Somatiek;  
  • Jij hebt oog voor vernieuwing en helpt Pieter van Foreest verder op het gebied van kwaliteit van zorg; 
  • Je bent flexibel, creatief en hebt affiniteit met het verpleeghuis; 

Wat bieden wij?

  • Salaris (FWG 45), vakantiegeld en een eindejaarsuitkering (CAO VVT); 
  • Jaarcontract voor 24 tot 36 uur per week;  
  • Opleiding in werktijd via GrowWork tot Verpleegkundige in de groei en een individueel coachingspakket;
  • Fietsregeling;  
  • Korting op je zorgverzekering.

Wil je meer informatie of heb je vragen?

Voor specifieke vragen over de inhoud van het werk kan je contact opnemen met Esin Soylu of Fred Smit op telefoonnummer  015 51 56 300. Voor alle overige vragen kan je contact opnemen met Sandra Korver, recruiter, op 06 1209 1519 of via het e-mailadres werken@pietervanforeest.nl    

Interesse gewekt? 
Je kunt je CV met motivatiebrief via de button ‘solliciteer nu’ uploaden. Dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op voor een verdere kennismaking. 

Bedrijfsinformatie 
Werken bij Pieter van Foreest is werken bij een veelzijdige en vooruitstrevende organisatie. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en we waarderen het als je zelf initiatief neemt. We vinden het belangrijk voor onze cliënten dat we persoonsgericht werken en zodoende bijdragen aan hun welbevinden. Dat is waar we het voor doen. Bij Pieter van Foreest is er altijd een plek waar jouw kwaliteiten tot zijn recht komen. We bieden namelijk een breed pakket aan zorg, behandeling en welzijn voor ouderen. Dit doen we in de regio’s Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De organisatie telt 25 locaties, biedt Thuiszorg, Hulp bij het Huishouden en diverse services en diensten. Samen met 3700 medewerkers en 1550 vrijwilligers maak jij hét verschil voor onze cliënten. 

Bij accepteren van de functie vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Goed geregeld

We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, teamspirit en natuurlijk mooie en bijzondere momenten met onze cliënten en hun mantelzorgers. Bovendien is Pieter van Foreest een organisatie die voor je klaar staat.

x

Uw mening over onze website

Wil jij ons helpen om onze website nog beter te maken?


Ik doe mee

Deze pop-up sluit in 5

x

Help ons om onze website nog beter te maken in 3 stappen

Geef uw mening

1 van 3

Heeft u de informatie gevonden die u zocht?

Zo nee, welke informatie zoekt u?
uw mening over onze website