Verpleegkundige mbo


Ben jij die pittige verpleegkundige die voldoening krijgt van complexe zorg? Kom werken in de ouderenzorg en ervaar zelf hoeveel voldoening het je geeft. Wij zoeken een mbo-verpleegkundige voor locatie Sonnevanck te 's-Gravenzande!

Wat ga je doen?

Bij Pieter van Foreest streven we ernaar dat je voor 50% meewerkt in de directe zorgverlening. Jij als verpleegkundige weet vanuit jouw ervaring wat er speelt en waar eventuele coach/opleidingsvragen liggen binnen je team. De andere helft van je werktijd coach je de collega’s en werk je aan verbeterprojecten in afstemming met de hbo verpleegkundige en de teammanager. Binnen Sonnevanck ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige zorg. Complexe verpleegkundige handelingen voer je zelf uit. Het team kan rekenen op jouw deskundigheid en je moedigt hen op de juiste manier aan.

Midden in een rustige woonwijk in ’s-Gravenzande, op vijf minuten loopafstand van het winkelcentrum, ligt woonzorgcentrum Sonnevanck Het woonzorgcentrum biedt ouderen een bijzondere combinatie van verzorging en verpleging en zelfstandig wonen. Sonnevanck is een relatief klein verpleeghuis met een gezellige sfeer waar het welzijn van onze bewoners en het werkklimaat van de medewerkers hoog in het vaandel staat.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een mbo-diploma Verpleegkundige niveau 4 (instroom vanuit Z of B is ook welkom);
  • Je hebt ambitie de kwaliteit van zorg verder te ontwikkelen;
  • Je hebt oog voor vernieuwing en helpt Pieter van Foreest verder op het gebied van kwaliteit van zorg.

Wat bieden wij?

  • Salaris (FWG 45), vakantiegeld en een eindejaarsuitkering (CAO VVT); 
  • Jaarcontract van 24 tot 32 uur per week. Aansluitend een vast dienstverband als de samenwerking wederzijds goed bevalt;
  • Tweejarig coachingstraject in werktijd via GrowWork;
  • Fietsregeling voor onder andere een e-bike; 
  • Korting op je zorgverzekering. Klik op deze link om te lezen wat deze arbeidsvoorwaarden -variërend van een eindejaarsuitkering tot korting op je zorgverzekering- bij ons inhouden. 

Wil je meer informatie of heb je vragen?

Voor specifieke vragen over de inhoud van het werk kan je contact opnemen met Inge Baggerman, teammanager, 06  8303 8472. Voor alle overige vragen kan je contact opnemen met Ralph Franken, Corporate Recruiter via 06 1487 6489 of via werken@pietervanforeest.nl

Interesse gewekt?
Je kunt je CV met motivatiebrief via de button ‘solliciteer nu’ uploaden. Dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op voor een verdere kennismaking.

Bedrijfsinformatie
Werken bij Pieter van Foreest is werken bij een veelzijdige en vooruitstrevende organisatie. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en we waarderen het als je zelf initiatief neemt. We vinden het belangrijk voor onze cliënten dat we persoonsgericht werken en zodoende bijdragen aan hun welbevinden. Dat is waar we het voor doen. Bij Pieter van Foreest is er altijd een plek waar jouw kwaliteiten tot zijn recht komen. We bieden namelijk een breed pakket aan zorg, behandeling en welzijn voor ouderen. Dit doen we in de regio’s Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De organisatie telt 25 locaties, biedt Thuiszorg, Hulp bij het Huishouden en diverse services en diensten. Samen met 3700 medewerkers en 1550 vrijwilligers maak jij hét verschil voor onze cliënten.

Bij accepteren van de functie vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Goed geregeld

We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, teamspirit en natuurlijk mooie en bijzondere momenten met onze cliënten en hun mantelzorgers. Bovendien is Pieter van Foreest een organisatie die voor je klaar staat.

x

Uw mening over onze website

Wil jij ons helpen om onze website nog beter te maken?


Ik doe mee

Deze pop-up sluit in 5

x

Help ons om onze website nog beter te maken in 3 stappen

Geef uw mening

1 van 3

Heeft u de informatie gevonden die u zocht?

Zo nee, welke informatie zoekt u?
uw mening over onze website