Verpleegkundige mbo


Dynamisch, afwisselend en elke dag anders. Dat is wat de functie van Verpleegkundige bij De Kreek je brengt. Je hebt twee belangrijke rollen in deze functie.
Je bent werkzaam als afdelingsverpleegkundige op een afdeling om jouw collega’s te coachen, zorg te bieden en de kwaliteit van zorg te waarborgen. Jij verstaat het vak van Verpleegkundige als geen ander en goede kwaliteit van zorg is voor jou erg belangrijk.

De andere belangrijke rol is die van Verpleegkundige van Dienst. Samen met je collega’s van de afdelingen Psychogeriatrie (PG), Somatiek en Eerstelijnsverblijf (ELV) lever jij een belangrijke bijdrage aan het verpleegkundig toezicht over de bewoners van De Kreek, 24/7. In deze rol heb je dus verantwoordelijke diensten voor het hele huis.

Jouw werkplek

De Kreek heeft een grote diversiteit aan bewoners verdeeld over drie type afdelingen: Psychogeriatrie (PG), Somatiek en Eerstelijnsverblijf (ELV). Ondanks dat elke afdeling anders is hebben ze wel gemeen dat we op alle afdelingen onze bewoners centraal stellen.

De rol van Verpleegkundige van Dienst sluit naadloos aan op de andere verpleegkundige functies binnen de locatie. Dit doe je door de geplande maar zeker ook de ongeplande verpleegkundige zorg te verlenen. Als Verpleegkundige van Dienst word je ingeroepen bij calamiteiten en geef je bij (snel) veranderende gezondheidssituaties ondersteuning en advies aan je collega’s. Met jouw helikopterview ben je goed in staat de coördinatie van zorg vorm te geven.

Wat ga je doen?

 • Verrichten van alle verpleegkundige handelingen;
 • Coördineren en triageren waar nodig;
 • Kwaliteit- en kwantiteitbewaking conform de zorgbehandelplannen;
 • Adviseren, ondersteunen en coachen van zorgcollega’s;
 • Begeleiding van leerlingen en stagiaires.

Wat breng je mee?

 • Afgeronde opleiding Verpleegkundige mbo 4;
 • Ervaring in omgang met cliënten met PG en Somatiek is een pre;
 • Stressbestendigheid;
 • Helicopterview;
 • Sterke communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij?

 • Opleiding in werktijd via GrowWork tot Verpleegkundige in de groei en een individueel coachingspakket;
 • Salaris (FWG 45), vakantiegeld en een eindejaarsuitkering (CAO VVT);
 • Jaarcontract voor 24 tot 32 uur per week (weekend-, avond- en nachtdiensten);
 • Fietsregeling die je kunt gebruiken voor een E-Bike;
 • Korting op je zorgverzekering.

Wil je meer informatie of heb je vragen?

Bel met Laura Borgdorff, Teammanager De Kreek, via 06 1342 2696 of met Ralph Franken, Corporate Recruiter via 06 1487 6489

Interesse gewekt? 
Upload je CV en motivatiebrief via de button ‘solliciteer nu’

Bedrijfsinformatie
Werken bij Pieter van Foreest is werken bij een veelzijdige en vooruitstrevende organisatie. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en we waarderen het als je zelf initiatief neemt. We vinden het belangrijk voor onze cliënten dat we persoonsgericht werken en zodoende bijdragen aan hun welbevinden. Dat is waar we het voor doen. Bij Pieter van Foreest is er altijd een plek waar jouw kwaliteiten tot zijn recht komen. We bieden namelijk een breed pakket aan zorg, behandeling en welzijn voor ouderen. Dit doen we in de regio’s Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De organisatie telt 25 locaties, biedt Thuiszorg, Hulp bij het Huishouden en diverse services en diensten. Samen met 3700 medewerkers en 1550 vrijwilligers maak jij hét verschil voor onze cliënten.

Bij accepteren van de functie vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Goed geregeld

We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, teamspirit en natuurlijk mooie en bijzondere momenten met onze cliënten en hun mantelzorgers. Bovendien is Pieter van Foreest een organisatie die voor je klaar staat.

x

Uw mening over onze website

Wil jij ons helpen om onze website nog beter te maken?


Ik doe mee

Deze pop-up sluit in 5

x

Help ons om onze website nog beter te maken in 3 stappen

Geef uw mening

1 van 3

Heeft u de informatie gevonden die u zocht?

Zo nee, welke informatie zoekt u?
uw mening over onze website