Verpleegkundige mbo Leerafdeling en PG


Voor onze locatie De Bieslandhof in Delft zijn wij op zoek naar een gediplomeerde verpleegkundige voor de leerafdeling en PG. Heb jij hart voor de ouderenzorg en vind jij goed teamwork belangrijk? Ben jij die creatieve denker met daadkracht? En vind je het leuk om leerlingen te begeleiden en te coachen en samen met hen de afdeling te runnen? Reageer dan snel op deze uitdagende functie!

Wat ga je doen?

Bij Pieter van Foreest streven we ernaar dat je voor 50% meewerkt in de zorg. De andere helft van je werktijd coach je de verzorgenden en werk je aan verbeterprojecten. Daarnaast krijg je van ons een opleidingsprogramma tot coördinerend verpleegkundige, gratis en in werktijd. Binnen De Bieslandhof ben je samen met je collega verpleegkundigen verantwoordelijk voor de verpleegkundige zorg. Complexe verpleegkundige handelingen voer je zelf uit. Het team kan rekenen op jouw deskundigheid en je moedigt hen op de juiste manier aan.

De afdeling waar we nu een verpleegkundige zoeken, is de afdeling PG in combinatie met de leerafdeling. Dat betekent dat er veel collega’s zijn die nog in een leer traject zijn en dat moet uiteraard bij je passen als persoon. Natuurlijk wil jij werken in een team dat bij jou past. Elkaar helpen, aanvullen, coachen, dat zijn de facetten die deze leerafdeling met zich mee brengt. Op elkaar kunnen rekenen. Die ‘klik’ maakt het werken zoveel leuker.

In een rustige wijk in Delft, vlakbij het gezellige centrum, ligt de locatie De Bieslandhof. De Bieslandhof heeft een eigen parkeerterrein en een bushalte naast de deur. Het verpleeghuis biedt zorg op zowel somatische als psychogeriatrische gebied waarbij kwaliteit voorop staat. Het is een grote locatie met een eigen restaurant De Bieslanderie.

In deze video krijg je een indruk wat de functie precies inhoudt.
 

Wat breng je mee?

  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding Verpleegkunde niveau 4 (instroom vanuit Z of B is ook welkom);
  • Je hebt affiniteit met verpleeghuiszorg en PG;
  • Jij hebt oog voor vernieuwing en helpt Pieter van Foreest verder op het gebied van kwaliteit van zorg.

Wat bieden wij?

  • Salaris (FWG 45), vakantiegeld en een eindejaarsuitkering (CAO VVT);
  • Je werkt voornamelijk dagdiensten en 1 x per maand een weekend werken is bespreekbaar.
  • Jaarcontract voor 28 tot 32 uur per week; 
  • Fietsregeling; 
  • Korting op je zorgverzekering;
  • Opleiding in werktijd via GrowWork tot Verpleegkundige in de groei en een individueel coachingspakket.

Wil je meer informatie of heb je vragen?

Kom gerust een keer meelopen op de locatie. Tijdens het meelopen kun je al je vragen stellen en gelijk een beeld krijgen van je toekomstige werkplek. Voor specifieke vragen over de inhoud van het werk kan je contact opnemen met Bijou Daems , teammanager, via 06 20183660.Voor alle overige vragen kan je contact opnemen met Sandra Korver, recruiter, op 06 1209 1519 of via het e mailadres werken@pietervanforeest.nl  

Interesse gewekt? 
Je kunt je CV met motivatiebrief via de button ‘solliciteer nu’ uploaden. Dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op voor een verdere kennismaking.

Bedrijfsinformatie
Werken bij Pieter van Foreest is werken bij een veelzijdige en vooruitstrevende organisatie. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en we waarderen het als je zelf initiatief neemt. We vinden het belangrijk voor onze cliënten dat we persoonsgericht werken en zodoende bijdragen aan hun welbevinden. Dat is waar we het voor doen. Bij Pieter van Foreest is er altijd een plek waar jouw kwaliteiten tot zijn recht komen. We bieden namelijk een breed pakket aan zorg, behandeling en welzijn voor ouderen. Dit doen we in de regio’s Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De organisatie telt 25 locaties, biedt Thuiszorg, Hulp bij het Huishouden en diverse services en diensten. Samen met 3700 medewerkers en 1550 vrijwilligers maak jij hét verschil voor onze cliënten.

Bij accepteren van de functie vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Goed geregeld

We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, teamspirit en natuurlijk mooie en bijzondere momenten met onze cliënten en hun mantelzorgers. Bovendien is Pieter van Foreest een organisatie die voor je klaar staat.

x

Uw mening over onze website

Wil jij ons helpen om onze website nog beter te maken?


Ik doe mee

Deze pop-up sluit in 5

x

Help ons om onze website nog beter te maken in 3 stappen

Geef uw mening

1 van 3

Heeft u de informatie gevonden die u zocht?

Zo nee, welke informatie zoekt u?
uw mening over onze website