Verzorgende IG flex


Heb jij een afgeronde Verzorgende IG opleiding, voldoende werkervaring en wil jij graag voor ons flexibel inzetbaar zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageer snel en wij bespreken graag wat de mogelijkheden zijn.

Jouw werkomgeving
In het hart van Nootdorp staat het moderne woonzorgcentrum Veenhage. Dit huis ligt vlakbij de oude dorpskern en het moderne winkelcentrum De Parade, die beide op loopafstand liggen. De bus- en tramhalte liggen voor de deur. Veenhage bestaat uit verschillende vormen afdelingen namelijk: kleinschalig wonen, verzorging en somatisch. De woongroep voor kleinschalig wonen bestaat uit zes tot acht bewoners. Hier wonen bewoners met een psychogeriatrische achtergrond. Daarnaast is er een deel binnen Veenhage waar verzorgingshuiszorg verleend wordt. Hier wonen bewoners zelfstandig in een appartement en kunnen ze gebruik maken van de voorzieningen binnen de locatie. Tenslotte staat er tegenover de locatie nog een afdeling met bewoners met een somatische achtergrond. Ook zij wonen hier zelfstandig met intensieve zorg en begeleiding vanuit de zorg. Binnen Veenhage werkt een fijn team met ervaren collega’s, maar zij kunnen de hulp van nieuwe collega’s goed gebruiken.

Wat ga je doen?
Een prachtig beroep: Verzorgende IG. Je bent trots, omdat je weet wat je kunt betekenen. Op de zorgafdeling somatiek geef je jouw cliënten de zorg en aandacht die ze nodig hebben. Je bent er voor hen en wilt ze het gevoel van thuis geven. Daar word je door geraakt.

De bewoners hebben zelf de regie, samen kijken wij welke dingen er nog zelf gedaan kunnen worden en wat niet meer zelf lukt. Mocht iets niet meer zelf lukken, dan zoeken we samen naar een passende oplossing. Persoonsgericht werken is hierin leidend. Of het nu gaat om hulp bij de dagelijkse handelingen zoals aankleden of douchen, hulp bij het indelen van de dag of het bieden van structuur, Veenhage staat garant voor een passende aanpak.

Wat breng je mee?

  • Je bent in het bezit van het mbo-diploma verzorgende IG niveau 3;
  • Je bent gastvrij en zet de cliënt op de eerste plaats;
  • Persoonsgericht werken is voor jou vanzelfsprekend;
  • Je hebt affiniteit met ouderen;
  • Je bent flexibel inzetbaar.

Wat bieden wij?

  • Salaris (FWG 35), vakantiegeld en een eindejaarsuitkering (CAO VVT);
  • Opleidingen en e-learnings vanuit Pieters Leerplein;
  • Fietsregeling;
  • Korting op je zorgverzekering. Klik op deze link om te lezen wat deze arbeidsvoorwaarden -variërend van een eindejaarsuitkering tot korting op je zorgverzekering- bij ons inhouden.

Wil je meer informatie of heb je vragen?

Wil je meer informatie of heb je vragen?
Kom gerust een keer meelopen op de locatie. Tijdens het meelopen kun je al je vragen stellen en gelijk een beeld krijgen van je toekomstige werkomgeving. Voor specifieke vragen over de inhoud van het werk kan je contact opnemen met Merel Haaring, teammanager via 06 2808 1603. Voor alle overige vragen kan je contact opnemen met Sandra Korver, recruiter, via 06 1209 1519 of via het e-mailadres werken@pietervanforeest.nl  

Interesse gewekt?
Upload je CV en motivatiebrief via de button ‘solliciteer nu’

Bedrijfsinformatie
Werken bij Pieter van Foreest is werken bij een veelzijdige en vooruitstrevende organisatie. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en we waarderen het als je zelf initiatief neemt. We vinden het belangrijk voor onze cliënten dat we persoonsgericht werken en zodoende bijdragen aan hun welbevinden. Dat is waar we het voor doen. Bij Pieter van Foreest is er altijd een plek waar jouw kwaliteiten tot zijn recht komen. We bieden namelijk een breed pakket aan zorg, behandeling en welzijn voor ouderen. Dit doen we in de regio’s Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De organisatie telt 25 locaties, biedt Thuiszorg, Hulp bij het Huishouden en diverse services en diensten. Samen met 3700 medewerkers en 1550 vrijwilligers maak jij hét verschil voor onze cliënten.

Bij accepteren van de functie vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Goed geregeld

We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, teamspirit en natuurlijk mooie en bijzondere momenten met onze cliënten en hun mantelzorgers. Bovendien is Pieter van Foreest een organisatie die voor je klaar staat.

x

Uw mening over onze website

Wil jij ons helpen om onze website nog beter te maken?


Ik doe mee

Deze pop-up sluit in 5

x

Help ons om onze website nog beter te maken in 3 stappen

Geef uw mening

1 van 3

Heeft u de informatie gevonden die u zocht?

Zo nee, welke informatie zoekt u?
uw mening over onze website