banner

Verzorgende IG flex


Ben jij Verzorgende IG en hou je van afwisseling? Dan is onze baan in de flexpool er één voor jou! Je bepaalt zelf waar en hoeveel je werken wilt en ook wanneer. Enthousiast geworden? Reageer dan snel!

Jouw werkplek
In Vlietzicht wonen cliënten die als gevolg van dementie niet meer in staat zijn om geheel of gedeeltelijk voor zichzelf te zorgen. In vier kleinschalige huisjes wonen per huisje zes bewoners waardoor je veel persoonlijk contact hebt en dus heel persoonsgericht kunt werken. Je bent hét gezicht voor de cliënt en naasten en de bewoners voelen zich begrepen en gehoord. Daardoor kun je samen met je collega’s hét verschil maken door oa. samen met de Begeleider Welbevinden dagbesteding voor bewoners te organiseren en zo de locatie een eigen kleur geven.

Binnen Vlietzicht werken we in opeenvolgende diensten van vroeg, middag en nacht waardoor een periode van 24 uur wordt gedekt. Als team zorgen we samen voor een juiste en gelijke invulling van de diensten. 

Wat ga je doen?

 • Leren wat de behoeften en belangen zijn van onze bewoners;
 • Bieden van verzorging, verpleging en begeleiding aan bewoners;
 • Stimuleren en ondersteunen van cliënten bij ADL en het bieden van meer intensieve zorg;
 • Verrichten van voorbehouden en risicovolle handelingen;
 • Assisteren van de verpleegkundige bij (complexe) verpleegtechnische handelingen;
 • Begeleiden en ondersteunen van bewoners bij activiteiten rondom het welbevinden.

Wat breng je mee?

 • Afgeronde opleiding Verzorgende IG;
 • Je staat stevig in je schoenen en staat open voor vernieuwingen;
 • Persoonsgericht werken is voor jou vanzelfsprekend;
 • Begeleiden van cliënten bij het onderhouden van het sociale netwerk;
 • Representatief naar bewoners, familie en mantelzorgers.

Wat bieden wij?

 • Salaris (FWG 35), vakantiegeld en een eindejaarsuitkering (CAO VVT);
 • Opleidingen en e-learnings vanuit Pieters Leerplein;
 • Fietsregeling voor onder andere een e-bike en korting op je zorgverzekering. Klik op deze link om te lezen wat deze arbeidsvoorwaarden -variërend van een eindejaarsuitkering tot korting op je zorgverzekering- bij ons inhouden.

Wil je meer informatie of heb je vragen?

Bel met Ilse van Leeuwen, Teammanager Vlietzicht via 06 2808 0784 of met Ralph Franken, Corporate Recruiter via 06 1487 6489. Je kunt ook een mail sturen naar werken@pietervanforeest.nl

Interesse gewekt?
Upload je CV en motivatiebrief via de button ‘solliciteer nu’.

Bedrijfsinformatie
Werken bij Pieter van Foreest is werken bij een veelzijdige en vooruitstrevende organisatie. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en we waarderen het als je zelf initiatief neemt. We vinden het belangrijk voor onze cliënten dat we persoonsgericht werken en zodoende bijdragen aan hun welbevinden. Dat is waar we het voor doen. Bij Pieter van Foreest is er altijd een plek waar jouw kwaliteiten tot zijn recht komen. We bieden namelijk een breed pakket aan zorg, behandeling en welzijn voor ouderen. Dit doen we in de regio’s Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De organisatie telt 25 locaties, biedt Thuiszorg, Hulp bij het Huishouden en diverse services en diensten. Samen met 3700 medewerkers en 1550 vrijwilligers maak jij hét verschil voor onze cliënten.

Bij accepteren van de functie vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Goed geregeld

We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, teamspirit en natuurlijk mooie en bijzondere momenten met onze cliënten en hun mantelzorgers. Bovendien is Pieter van Foreest een organisatie die voor je klaar staat.

x

Uw mening over onze website

Wil jij ons helpen om onze website nog beter te maken?


Ik doe mee

Deze pop-up sluit in 5

x

Help ons om onze website nog beter te maken in 3 stappen

Geef uw mening

1 van 3

Heeft u de informatie gevonden die u zocht?

Zo nee, welke informatie zoekt u?
uw mening over onze website