Verzorgende IG nacht


Heb jij hart voor de ouderenzorg en werk je graag in de nachten?  Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor onze locatie De Terwebloem in Poeldijk zoeken we een Verzorgende IG die met warmte zorgt voor onze bewoners en ze een rustige nacht wil bezorgen. Vind je het leuk om in een warm team te komen die zich samen verantwoordelijk voelen voor de bewoners. Die ook met elkaar leuke activiteiten ondernemen en die sterk en stabiel zijn dan ben je van harte welkom!

Wat ga je doen?
Een prachtig beroep: Verzorgende IG. Je bent trots, omdat je weet wat je kunt betekenen. Jij geeft de bewoners de zorg en aandacht die ze nodig hebben in de nacht. Je houdt toezicht en zorgt voor een rustige nacht. Je bent er voor hen en wilt ze het gevoel van thuis geven. Daar word je door geraakt. Voor ons team kleinschalig wonen van De Terwebloem zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG die bewust voor de nachten solliciteert. Je werkt dus alleen nachtdiensten!

De bewoners hebben zelf de regie, samen kijken wij welke dingen er nog zelf gedaan kunnen worden en wat niet meer zelf lukt. Mocht iets niet meer zelf lukken, dan zoeken we samen naar een passende oplossing. Persoonsgericht werken is hierin leidend. Of het nu gaat om hulp bij de dagelijkse handelingen zoals aankleden of douchen, hulp bij het indelen van de dag, het bieden van structuur of zorg en aandacht in de nacht, De Terwebloem staat garant voor een passende aanpak.

Jouw werkomgeving
Woonzorgcentrum De Terwebloem ligt in het gebied ‘Het Dorp van De Westlandse Zoom’, aan de rand van Poeldijk. Locatie Terwebloem ligt op loopafstand van het winkelcentrum van Poeldijk en het openbaar vervoer.

Wat breng je mee?

  • Je bent in het bezit van het mbo-diploma verzorgende IG niveau 3;
  • Je bent vriendelijk en zet de bewoner op de eerste plaats;
  • Je bent beschikbaar voor de nachtdiensten;
  • Je staat stevig in je schoenen en staat open voor vernieuwingen;
  • Persoonsgericht werken is voor jou vanzelfsprekend.

Wat bieden wij?

  • Diverse in of externe opleidingsprogramma's (oa. contact verzorgende of verpleegkunde niveau 4);
  • Salaris (FWG 35), vakantiegeld en een eindejaarsuitkering (CAO VVT);
  • Contract voor 24 uur per week waarbij je met name nachtdiensten draait;
  • Fietsregeling die je kunt gebruiken voor een E-Bike;
  • Korting op je zorgverzekering.

Wil je meer informatie of heb je vragen?

Voor specifieke vragen over de inhoud van het werk kan je contact opnemen met Laura van der Wel, verpleegkundige via 0174 74 1600. Voor alle overige vragen kan je contact opnemen met Ralph Franken, Corporate Recruiter via 06 1487 6489of stuur een mail naar werken@pietervanforeest.nl    
 
Interesse gewekt?
Upload je CV en motivatiebrief via de button ‘solliciteer nu’
 
Bedrijfsinformatie
Werken bij Pieter van Foreest is werken bij een veelzijdige en vooruitstrevende organisatie. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en we waarderen het als je zelf initiatief neemt. We vinden het belangrijk voor onze cliënten dat we persoonsgericht werken en zodoende bijdragen aan hun welbevinden. Dat is waar we het voor doen. Bij Pieter van Foreest is er altijd een plek waar jouw kwaliteiten tot zijn recht komen. We bieden namelijk een breed pakket aan zorg, behandeling en welzijn voor ouderen. Dit doen we in de regio’s Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De organisatie telt 25 locaties, biedt Thuiszorg, Hulp bij het Huishouden en diverse services en diensten. Samen met 3700 medewerkers en 1550 vrijwilligers maak jij hét verschil voor onze cliënten.

Bij accepteren van de functie vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Goed geregeld

We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, teamspirit en natuurlijk mooie en bijzondere momenten met onze cliënten en hun mantelzorgers. Bovendien is Pieter van Foreest een organisatie die voor je klaar staat.

x

Uw mening over onze website

Wil jij ons helpen om onze website nog beter te maken?


Ik doe mee

Deze pop-up sluit in 5

x

Help ons om onze website nog beter te maken in 3 stappen

Geef uw mening

1 van 3

Heeft u de informatie gevonden die u zocht?

Zo nee, welke informatie zoekt u?
uw mening over onze website