Verzorgende IG nacht Lindenhof


Ben jij een nachtdier en beschik jij over alle eigenschappen om ’s nachts goed te functioneren? Veel aandacht gaat in de nacht uit naar de specifieke nachtelijke zorgbehoefte van onze bewoners. Aan jou als Verzorgende IG vraagt dat vaak ook net dat beetje extra geduld en doortastendheid.

Jouw werkplek
In een prettige groene wijk van Delft ligt het knusse woonzorgcentrum Lindenhof. Het Wilheminapark, het zwembad en de buurtwinkels zijn op loopafstand bereikbaar. Lindenhof heeft 64 appartementen waar ouderen wonen met een verzorgingshuis indicatie. Het team van Lindenhof bestaat uit 40 vaste zorgmedewerkers die in verschillende zorgroutes zorg bieden aan cliënten in het woonzorgcentrum. Cliënten die in Lindenhof wonen zijn zowel bekend met somatische als met lichte psychogeriatrische problematiek. Het is een heel fijn knus huis in een mooie omgeving.
 
Wat ga je doen?

 • Uitvoeren en indien nodig in overleg aanpassen van de zorgbehandelplannen;
 • Stimuleert en ondersteunt cliënten bij ADL en je biedt meer intensieve zorg;
 • Verrichten van voorbehouden en risicovolle handelingen;
 • Assisteren van de verpleegkundige bij (complexe) verpleegtechnische handelingen;
 • Begeleiding van leerlingen en stagiaires.

Wat breng je mee?

 • Afgeronde opleiding Verzorgende IG niveau 3;
 • Optimaal functioneren in de nacht;
 • Stressbestendigheid;
 • Gastvrijheid;
 • Sterke communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij?

 • Diverse in of externe opleidingsprogramma (oa. contact verzorgende of verpleegkunde niveau 4);
 • Salaris (FWG 35), vakantiegeld en een eindejaarsuitkering (CAO VVT);
 • Contract voor 32 uur per week;
 • Fietsregeling;
 • Korting op je zorgverzekering. Klik op deze link om te lezen wat deze arbeidsvoorwaarden -variërend van een eindejaarsuitkering tot korting op je zorgverzekering- bij ons inhouden.

Wil je meer informatie of heb je vragen?

Voor vragen over de inhoud van het werk kan je contact opnemen met Peter Oosterwijk, teammanager via 06 1807 6064. Voor alle overige vragen kan je contact opnemen met Sandra Korver, recruiter via 06 1209 1519 of via het e-mailadres werken@pietervanforeest.nl     
 
Interesse gewekt?
Upload je CV en motivatiebrief via de button ‘solliciteer nu’

Bedrijfsinformatie
Werken bij Pieter van Foreest is werken bij een veelzijdige en vooruitstrevende organisatie. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en we waarderen het als je zelf initiatief neemt. We vinden het belangrijk voor onze cliënten dat we persoonsgericht werken en zodoende bijdragen aan hun welbevinden. Dat is waar we het voor doen. Bij Pieter van Foreest is er altijd een plek waar jouw kwaliteiten tot zijn recht komen. We bieden namelijk een breed pakket aan zorg, behandeling en welzijn voor ouderen. Dit doen we in de regio’s Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De organisatie telt 25 locaties, biedt Thuiszorg, Hulp bij het Huishouden en diverse services en diensten. Samen met 3700 medewerkers en 1550 vrijwilligers maak jij hét verschil voor onze cliënten.

Bij accepteren van de functie vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Goed geregeld

We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, teamspirit en natuurlijk mooie en bijzondere momenten met onze cliënten en hun mantelzorgers. Bovendien is Pieter van Foreest een organisatie die voor je klaar staat.

x

Uw mening over onze website

Wil jij ons helpen om onze website nog beter te maken?


Ik doe mee

Deze pop-up sluit in 5

x

Help ons om onze website nog beter te maken in 3 stappen

Geef uw mening

1 van 3

Heeft u de informatie gevonden die u zocht?

Zo nee, welke informatie zoekt u?
uw mening over onze website