Verzorgende IG Revalidatie


Voor onze GRZ (Geriatrische Revalidatiezorg) zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG die zich als een vis in het water voelt in de zorg. Versta jij je vak en ben jij een teamspeler? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw werkplek

De afdeling Revalidatie aan de Beukenlaan is een afdeling waar cliënten tijdelijk verblijven omdat ze tijd nodig hebben om te revalideren voordat ze weer zelfstandig kunnen wonen. De afdeling beschikt over een algemene oefenruimte, gezellige woonkamers, eenpersoonskamers en meer persoonskamers. Hier kunnen cliënten onder begeleiding van een gespecialiseerd behandelteam werken aan hun herstel. De revalidatie is erop gericht dat men weer zo snel mogelijk zelfstandig kan functioneren en terug kan keren naar de eigen woonomgeving. Wij ondersteunen en stimuleren hen daarbij.

Wat ga je doen?

Op GRZ afdeling verblijven hoofdzakelijk cliënten welke revalideren na een herseninfarct of hersenbloeding. Maar het kunnen ook cliënten zijn die na een botbreuk of zware operatie moeten aansterken en revalideren. Als Verzorgende IG voel jij je als een vis in het water in de zorg. Kwaliteit van zorg staat bij jou hoog in het vaandel. Je levert een bijdrage aan het therapeutisch klimaat op de afdeling, waardoor de cliënt in staat is om aan zijn revalidatieproces te werken. Je stimuleert en motiveert de cliënt. Het streven is om de cliënt zo snel als mogelijk weer zelfstandig te laten functioneren en terug te laten keren naar zijn/haar eigen woon omgeving.

Als Verzorgende IG versta jij  je vak als geen ander en ben je een echte teamspeler. Je bent medeverantwoordelijk voor het revalidatieproces van de cliënt. Je coördineert en bewaakt de continuïteit van de (multidisciplinaire zorg rondom de cliënt. Je betrekt de familie of mantelzorger bij het revalidatieproces. Je werkt alle diensten volgens rooster.

Wat breng je mee?

  • Je bent in het bezit van het mbo-diploma verzorgende IG niveau 3;
  • Affiniteit met de doelgroep geriatrische revalidatiezorg;
  • Je staat stevig in je schoenen en staat open voor vernieuwingen;
  • Persoonsgericht werken is voor jou vanzelfsprekend.

Wat bieden wij?

  • Salaris (FWG) 35, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering (CAO VVT);
  • Contract voor 32 per week. Contractvorm nader te bepalen;
  • Ontwikkeling en scholing vinden wij heel belangrijk en wij stimuleren jou hierin. Zo kun je bijvoorbeeld de opleiding verpleegkunde niveau 4 gaan volgen als je deze ambitie en de capaciteiten hebt;
  • Fietsregeling;
  • Korting op je zorgverzekering.

Wil je meer informatie of heb je vragen?

Kom gerust een keer meelopen op de locatie.Tijdens het meelopen kun je al je vragen stellen en gelijk een beeld krijgen van je toekomstige werkomgeving. Voor specifieke vragen over de inhoud van het werk kan je contact opnemen met Ria Winters, teammanager, via 06 2037 7942. Voor alle overige vragen kan je contact opnemen met Sandra Korver, recruiter op 06 1209 1519 e-mailadres werken@pietervanforeest.nl

Interesse gewekt? 
Upload je CV en motivatiebrief via de button ‘solliciteer nu’

Bedrijfsinformatie
Werken bij Pieter van Foreest is werken bij een veelzijdige en vooruitstrevende organisatie. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en we waarderen het als je zelf initiatief neemt. We vinden het belangrijk voor onze cliënten dat we persoonsgericht werken en zodoende bijdragen aan hun welbevinden. Dat is waar we het voor doen. Bij Pieter van Foreest is er altijd een plek waar jouw kwaliteiten tot zijn recht komen. We bieden namelijk een breed pakket aan zorg, behandeling en welzijn voor ouderen. Dit doen we in de regio’s Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De organisatie telt 25 locaties, biedt Thuiszorg, Hulp bij het Huishouden en diverse services en diensten. Samen met 3700 medewerkers en 1550 vrijwilligers maak jij hét verschil voor onze cliënten.

Bij accepteren van de functie vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Goed geregeld

We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, teamspirit en natuurlijk mooie en bijzondere momenten met onze cliënten en hun mantelzorgers. Bovendien is Pieter van Foreest een organisatie die voor je klaar staat.

x

Uw mening over onze website

Wil jij ons helpen om onze website nog beter te maken?


Ik doe mee

Deze pop-up sluit in 5

x

Help ons om onze website nog beter te maken in 3 stappen

Geef uw mening

1 van 3

Heeft u de informatie gevonden die u zocht?

Zo nee, welke informatie zoekt u?
uw mening over onze website