Verzorgende IG voor de nacht


Kom jij ons team van de nachtdienst versterken? Wil jij graag werken op een afdeling van De Bieslandhof in Delft? Dat kan. Bij de Bieslandhof ben je 's nachts niet alleen maar met een heel team, spreekt je dit aan? Dan zijn we op zoek naar jou! Reageer via de button.
 

Wat ga je doen?
 
Een prachtig beroep: Verzorgende IG. Trots, omdat je weet wat je kunt. Jij geeft jouw cliënten de zorg en aandacht die ze nodig hebben. Je bent er voor hen en wilt ze het gevoel van thuis geven. Daar word je door geraakt. Jij geeft de zorg en aandacht die zij nodig hebben. Je werkt zelfstandig op een afdeling in de nacht. Maar je werkt niet alleen, je werkt met 10 collega's in de nacht en met hen ben je verantwoordelijk voor de juiste nachtzorg. Er is een verpleegkundige van dienst die jou ondersteunt wanneer nodig.
 
De bewoners hebben zelf de regie, samen kijken wij welke dingen er nog zelf gedaan kunnen worden en wat niet meer zelf lukt. Mocht iets niet meer zelf lukken, dan zoeken we samen naar een passende oplossing. Persoonsgericht werken is hierin leidend. Of het nu gaat om hulp bij de handelingen zoals uitkleden of douchen, een praatje of aandacht als de bewoner moeilijk in slaap kan komen of het bieden van structuur, de Bieslandhof staat garant voor een passende aanpak. Maar het gaat ook om verpleegtechnische handelingen zoals het aanbrengen van sondevoeding, en stoma zorg. Ook komen de bewoners met steeds meer problematieken binnen. Denk daarbij aan cognitieve problemen. Je vindt het een uitdaging om hiermee om te gaan. Deze locatie vindt het heel belangrijk dat je goed in je vel zit, vitaliteit is een belangrijk onderdeel. Verder zijn er voldoende mogelijkheden om door te groeien.

In deze video krijg je een indruk wat de functie precies inhoudt.

 
Jouw werkomgeving
In een rustige wijk in Delft, vlakbij het gezellige centrum, ligt de locatie De Bieslandhof. De Bieslandhof heeft een eigen parkeerterrein en een bushalte naast de deur. Het verpleeghuis biedt zorg op zowel somatische als psychogeriatrische gebied waarbij kwaliteit voorop staat. Het is een grote locatie met een eigen restaurant De Bieslanderie.

Wat breng je mee?

  • Je bent in het bezit van het mbo-diploma Verzorgende IG/MZ niveau 3, liefst ervaring met werken in de nachten
  • Je bent gastvrij en zet de cliënt op de eerste plaats;
  • Je bent beschikbaar voor nachtdiensten;
  • Je staat stevig in je schoenen en staat open voor vernieuwingen.

Wat bieden wij?

  • Salaris (FWG 35), vakantiegeld en een eindejaarsuitkering (CAO VVT);
  • Jaarcontract voor 16 tot 36 uur per week. Aansluitend een vast dienstverband als de samenwerking wederzijds goed bevalt. Contracturen in overleg. Een flex-contract is ook mogelijk;
  • Ontwikkeling en scholing vinden wij heel belangrijk en wij stimuleren jou hierin. Zo kun je bijvoorbeeld de opleiding Verpleegkunde niveau 4 gaan volgen als je deze ambitie en de capaciteiten hebt; Maar denk ook aan een opleiding Gespecialiseerd Verzorgende  Psychogeriatrie;
  • Fietsregeling voor onder andere een e-bike en korting op je zorgverzekering. Klik op deze link om te lezen wat deze arbeidsvoorwaarden -variërend van een eindejaarsuitkering tot korting op je zorgverzekering- bij ons inhouden.

Wil je meer informatie of heb je vragen?

Voor specifieke vragen over de inhoud van het werk kan je contact opnemen met Annabel te Hennepe via 06 2039 5554 of Esther Verweij op 015 515 5528 of Merel Nieuwendijk op 015 515 5555. Voor alle overige vragen kan je contact opnemen met Sandra Korver, recruiter op 06 1209 1519 of via het e-mailadres werken@pietervanforeest.nl  

Interesse gewekt?
Je kunt je CV met motivatiebrief via de button ‘solliciteer nu’ uploaden.

Bedrijfsinformatie
Werken bij Pieter van Foreest is werken bij een veelzijdige en vooruitstrevende organisatie. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en we waarderen het als je zelf initiatief neemt. We vinden het belangrijk voor onze cliënten dat we persoonsgericht werken en zodoende bijdragen aan hun welbevinden. Dat is waar we het voor doen. Bij Pieter van Foreest is er altijd een plek waar jouw kwaliteiten tot zijn recht komen. We bieden namelijk een breed pakket aan zorg, behandeling en welzijn voor ouderen. Dit doen we in de regio’s Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De organisatie telt 25 locaties, biedt Thuiszorg, Hulp bij het Huishouden en diverse services en diensten. Samen met 3700 medewerkers en 1550 vrijwilligers maak jij hét verschil voor onze cliënten.

Bij accepteren van de functie vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Goed geregeld

We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, teamspirit en natuurlijk mooie en bijzondere momenten met onze cliënten en hun mantelzorgers. Bovendien is Pieter van Foreest een organisatie die voor je klaar staat.

x

Uw mening over onze website

Wil jij ons helpen om onze website nog beter te maken?


Ik doe mee

Deze pop-up sluit in 5

x

Help ons om onze website nog beter te maken in 3 stappen

Geef uw mening

1 van 3

Heeft u de informatie gevonden die u zocht?

Zo nee, welke informatie zoekt u?
uw mening over onze website