Zorgassistent


Vind je de zorg aan kwetsbare mensen die lijden aan dementie en/ of somatische beperkingen in een omgeving waar liefdevolle zorg centraal staat een uitdaging? Ligt jouw hart bij deze kwetsbare doelgroepen? En ben je toe aan een volgende stap in jouw carrière? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! 

Wat ga je doen?
Als zorgassistent op een woongroep, ben je hét gezicht voor onze bewoners, hun familieleden en vrienden. Bewoners komen bij jou voor de maaltijden, een praatje, een spelletje en warme aandacht.  

Je hebt affiniteit met ouderen die somatische zorg nodig hebben en/of met mensen met dementie en je hebt oog voor de verschillende persoonlijkheden en behoeften van bewoners. 

Je zorgt ervoor dat in de huiskamer een gezellige sfeer heerst en dat iedereen zich welkom voelt, en je houdt de leefomgeving fris en netjes. 

Je begrijpt wat welbevinden inhoudt, je signaleert als het met mensen wat minder goed gaat of als er aandacht of zorg nodig is en geeft deze signalen door aan de juiste collega’s.  

Binnen Pieter van Foreest werken we persoonsgericht; dat wil zeggen dat we zoveel mogelijk rekening houden met de gewoontes en behoeften die onze bewoners hebben, zodat mensen zich gehoord en begrepen en zich zo thuis als mogelijk voelen. Je vindt het leuk om daar meer over te leren en er een bijdrage aan te leveren. 

Jouw werkomgeving 
Locatie De Kreek is een grote locatie met verschillende doelgroepen. Als zorgassistent werk je samen met verpleegkundigen, verzorgenden, helpenden en gastvrouwen en ben je onderdeel van een multidisciplinair team. Je geeft samen met je collega’s de bewoners van De Kreek de zorg en aandacht die ze nodig hebben en geeft ze het gevoel van thuis zijn. Je weet je goed te verplaatsen in de bewoners en hun persoonlijke omgeving zoals familie en mantelzorgers. Je weet je rol binnen het team te pakken en anderen kunnen op jou rekenen door elkaar te helpen, aan te vullen en te coachen. 

Wat breng je mee?

  • Ervaring of op zijn minst grote affiniteit met werken in de ouderenzorg; 
  • Bereidheid om de interne leerlijn tot zorgassistent te volgen zodat je je collega's kunt ondersteunen in de dagelijkse zorg voor de bewoners (toiletgang, wassen, enzovoorts);
  • Je vindt het leuk om goede en lekkere maaltijden te verzorgen;
  • Gastvrijheid zit in je de genen: je bent hartelijk, open en behulpzaam;
  • Persoonsgericht werken is voor jou een vanzelfsprekendheid;
  • Je hebt basisvaardigheden als het gaat om de computer zodat je kunt omgaan met onze interne communicatie en rapportagesystemen. 

Wat bieden wij?

  • Diverse in- en externe opleidingsprogramma's;
  • Salaris (FWG 20), vakantiegeld en een eindejaarsuitkering (CAO VVT);
  • Actief meedenken om je diensten zo goed mogelijk aan te laten vullen op je wensen, zoals vier dagen werken bij een full time dienstverband,of een voorkeur voor bepaalde uren, dagen of tijden;
  • Gunstige arbeidsvoorwaarden, zoals fietsregeling voor onder andere een e-bike en korting op je zorgverzekering.

Wil je meer informatie of heb je vragen?

Bel naar de receptie van de Kreek en vraag naar 1 van de teammanagers: Laura Borgdorff,  Kelly van Zanten of Annet Vis Teammanagers van de Kreek, via 0174 471 000, of Ralph Franken, Corporate Recruiter via 06 1487 6489 of stuur een mail naar werken@pietervanforeest.nl

Interesse gewekt? 
Upload je CV en motivatiebrief via de button ‘solliciteer nu’

Bedrijfsinformatie
Werken bij Pieter van Foreest is werken bij een veelzijdige en vooruitstrevende organisatie. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en we waarderen het als je zelf initiatief neemt. We vinden het belangrijk voor onze cliënten dat we persoonsgericht werken en zodoende bijdragen aan hun welbevinden. Dat is waar we het voor doen. Bij Pieter van Foreest is er altijd een plek waar jouw kwaliteiten tot zijn recht komen. We bieden namelijk een breed pakket aan zorg, behandeling en welzijn voor ouderen. Dit doen we in de regio’s Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De organisatie telt 25 locaties, biedt Thuiszorg, Hulp bij het Huishouden en diverse services en diensten. Samen met 3700 medewerkers en 1550 vrijwilligers maak jij hét verschil voor onze cliënten.

Bij accepteren van de functie vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Goed geregeld

We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, teamspirit en natuurlijk mooie en bijzondere momenten met onze cliënten en hun mantelzorgers. Bovendien is Pieter van Foreest een organisatie die voor je klaar staat.

x

Uw mening over onze website

Wil jij ons helpen om onze website nog beter te maken?


Ik doe mee

Deze pop-up sluit in 5

x

Help ons om onze website nog beter te maken in 3 stappen

Geef uw mening

1 van 3

Heeft u de informatie gevonden die u zocht?

Zo nee, welke informatie zoekt u?
uw mening over onze website