Mijn Pieter

Mijn Pieter is het personeels-, salaris- en verzuimsyteem in één. Het mooie van dit nieuwe systeem is dat je als medewerker heel veel zelf kunt, zoals het doorgeven van wijzigingen, inzien van gegevens en aanvragen indienen. Uiteraard vervangt deze werkwijze niet het gesprek dat je voert met je manager als het gaat om bijvoorbeeld verzuim of aanvraag verlof. Hieronder vind je uitleg omtrent het inloggen. Kijk rond in Mijn Pieter om te ontdekken wat je mogelijkheden zijn, kom je er niet uit? Raadpleeg dan de instructiepagina's links. 

Inloggen in Mijn Pieter

Met deze link kun je overal ter wereld inloggen: www.mijnpieter.nl. Log je in via het netwerk van Pieter van Foreest dan wordt je automatisch ingelogd. Wil je thuis of elders Mijn Pieter raadplegen dan log je in met je mailadres en wachtwoord van Pieter van Foreest.

Hoe download ik de AFAS Pocket app?
1. Ga naar de App store of Google Play store op je privé en/of werk telefoon
2. Zoek naar AFAS pocket
3. Kies voor installeren
4. Zodra de installatie is voltooid kun je kiezen voor openen
5. Kies voor ‘anders aanmelden’
6. Typ je mailadres van Pieter van Foreest en gebruik de volgende code bij omgevingssleutel 2V8ENQ.
7. Tot slot ontvang je een code op je werkmail en als je die hebt ingevuld is de app gebruiksklaar

Vragen over inloggen?
Weet je niet wat je mailadres en/of wachtwoord van Pieter van Foreest is? Of heb je hulp nodig bij het downloaden van de app? Neem dan contact op met de helpdesk automatisering via 015 515 5050 (optie 3)

Vragen over het gebruik?

Ben je ingelogd en heb je vragen over het gebruik van Mijn Pieter en heb je het antwoord niet kunnen vinden in de instructie links op deze pagina? Dan kun je contact opnemen met P&O Service. Zij zijn te bereiken via: pos@pietervanforeest.nl of bel tijdens kantooruren: 015 515 5050 (optie 1).

We hopen dat je met veel plezier en gemak gebruik maakt van Mijn Pieter!