Personenalarmering

Zo lang mogelijk met een veilig gevoel thuis blijven wonen. Dat is de wens van veel ouderen. Maar hoe en wie waarschuwt u als er iets aan de hand is? En wat als diegene met vakantie is? Met personenalarmering van cAlarm home kunt u met één druk op de knop alarm slaan. Zo kunnen we bij een noodsituatie onmiddellijk passende hulp bieden en staat er dag en nacht iemand voor u klaar.

Samenwerking met FocusCura
Pieter van Foreest werkt samen met FocusCura om u van de beste zorg te voorzien. Wij volgen de professionele alarmering op en FocusCura voorziet u van de modernste alarmapparatuur. Door deze samenwerking kunt u uw leven leiden zoals u dat zelf wilt, met een gerust gevoel.

Professionele alarmering
Pieter van Foreest is gespecialiseerd in het verlenen van acute hulp. Wanneer u in een noodsituatie op uw pols- of halszender drukt bent u verzekerd van professionele en adequate zorg.  

Alarmapparatuur 
FocusCura ontwikkelt innovaties en biedt daarnaast meerdere technologische oplossingen voor nu en in de toekomst. Eén van de oplossingen die FocusCura biedt is cAlarm home, ofwel personenalarmering. Doordat er gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken is te zien of de alarmapparatuur goed werkt en kan het apparaat op afstand instellen. Het is natuurlijk belangrijk dat uw personenalarmering altijd goed werkt. De alarmapparatuur draagt u gemakkelijk om de hals of pols en staat draadloos in verbinding met een professionele zorgcentrale. Hierdoor kunt u makkelijk alarm slaan in en om het huis. 

Wat kost cAlarm home personenalarmering
Voor een vast bedrag per maand ontvangt u:

  • Modern alarmapparaat met hals- of polszender
  • Aansluiting op professionele alarmcentrale
  • Professionele alarmopvolging door Pieter van Foreest
  • Onderhoud en storingsdienst
  • Klantenservice

* Kijk voor recente tarieven, de voorwaarden en eenmalige kosten in de tarievenlijst.

Declareren
Wanneer u om medische redenen gebruikt wilt maken van personenalarmering, dan vergoedt uw zorgverzekeraar mogelijk een deel van de kosten. Uw zorgverzekeraar zal om een verklaring van uw huisarts vragen, waarin staat dat u personenalarmering nodig heeft.

Declareren bij DSW en Stad Holland
Wilt u in aanmerking komen voor een vergoeding van DSW of Stad Holland? Dan heeft u een medische verklaring van de behandelend (huis)arts nodig en mag de personenalarmering niet meer dan 12 maanden vóór uw declaratieaanvraag geplaatst zijn. U kunt de medische verklaring samen met het aanmeldformulier naar FocusCura sturen. Vervolgens zullen zij uw aanvraag bij DSW of Stad Holland indienen. Wordt uw aanvraag voor de vergoeding goedgekeurd door DSW of Stad Holland? Dan zal Pieter van Foreest voortaan uw declaratie voor de personenalarmering verzorgen. De vergoeding van € 12,25 wordt direct met uw maandelijkse factuur verrekend. Wanneer u bij een andere verzekeraar verzekerd bent dient u de declaratie zelf te verzorgen.

Heeft u interesse in cAlarm home personenalarmering?
Kijk voor meer informatie op de website van FocusCura of bel FocusCura op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur op het telefoonnummer 030 – 692 70 50. 

Direct digitaal aanmelden doet u gemakkelijk via deze link.

Brochures

Folder cKey
Brochure cAlarm Home 
Tarievenlijst cAlarm 
Aanmeldformulier FocusCura
Algemene voorwaarden professionele alarmopvolging vanaf 1 november
Algemene voorwaarden personenalarmering m.b.t. declaratieverkeer DSW en Stad Holland