Strandgoed Ter Heijde Logies & Respijt

Even logeren, in bijzonder goede handen. Een plek waar je naaste het heerlijk kan hebben, net als thuis, omringd door lieve zorgzame mensen. Zodat jij als mantelzorger even de ruimte krijgt voor een adempauze.

Dat is wat Strandgoed Logies & Respijt kan bieden.

Vakantiegevoel voor de zorgvrager & de mantelzorger ontzorgen

Een warme, vertrouwde en herkenbare omgeving waarbij aandacht is voor vakantiegevoel en waar de zorg die de mantelzorger dagelijks biedt even uit handen wordt genomen van de mantelzorger. Voor veel mantelzorgers is even op adem komen nodig om het vol te kunnen houden. Even tijd nemen voor jezelf, het klinkt zo vanzelfsprekend en logisch. En dat is het ook. Toch zijn er veel mantelzorgers die dat niet zo vanzelfsprekend vinden, waardoor het zo kan zijn dat zij op een punt kunnen komen dat zij het niet meer volhouden en zelfs overbelast kunnen raken. Want als je voor een ander zorgt is tijd voor jezelf vaak niet zo eenvoudig te organiseren, omdat de zorg voor je naaste overgenomen moet worden. Ons team van betrokken en geschoolde vrijwilligers en zorgmedewerkers kunnen de taken van de mantelzorger voor een korte periode overnemen. De zorg van thuis wordt voortgezet in onze logies & respijt, 24 uur per dag, zeven dagen per week.

De mantelzorger op tijd ontzorgen, ook wel respijtzorg genoemd, daar zijn wij voor.

Strandgoed ter Heijde is een unieke samenwerking en combinatie van de expertise van de initiatiefnemers Pieter van Foreest, Careyn en bewonersvereniging Hint. Het initiatief is mogelijk gemaakt door samenwerking met de gemeentes Delft, Westland, Midden-Delfland, Rijswijk en zorgkantoor DSW.

Strandgoed Ter Heijde. Goed met elkaar.

Meer informatie over Strandgoed Logies & Respijt? 
Mail ons: strandgoed@pietervanforeest.nl of bel ons: 015 – 515 5000

route bepalen

Locatie en route