Strandgoed Ter Heijde Logies & Respijt

Even logeren, in bijzonder goede handen. Een plek waar uw naaste het heerlijk heeft, net als thuis, omringd door lieve zorgzame mensen. Zodat u als mantelzorger even de ruimte krijgt voor een adempauze.

Dat is wat Strandgoed Logies & Respijt kan bieden.

In 2016  openden de deuren van Strandgoed Ter Heijde logies & respijt. Een logeerhuis waar mensen met een lichamelijke beperking en/of een lichte vorm van dementie kunnen logeren zodat hun mantelzorger even tijd voor zichzelf heeft om te ontspannen of om te herstellen van een operatie of ziekte.

Vakantie voor de zorgvrager & de mantelzorger ontlasten

Even tijd nemen voor uzelf, het klinkt zo vanzelfsprekend en logisch. En dat is het ook. Toch zijn er veel mantelzorgers die dat niet zo gemakkelijk kunnen. Het is daardoor steeds moeilijker om de mantelzorg vol te houden. U kunt overbelast raken. Want als u voor een ander zorgt is tijd voor uzelf niet zo eenvoudig te organiseren.

Ons team van betrokken en geschoolde vrijwilligers en zorgmedewerkers is er voor om de taken van de mantelzorger voor een korte periode over te nemen. De zorg van thuis wordt zo voortgezet in onze logies & respijt, 24 uur per dag, zeven dagen per week.

De mantelzorger op tijd ontzorgen, ook wel respijtzorg genoemd, daar zijn wij voor.

Strandgoed ter Heijde is een unieke samenwerking en combinatie van de expertise van de initiatiefnemers Pieter van Foreest, Careyn en Stichting Hint. Het initiatief is mogelijk gemaakt door samenwerking met de gemeenten Delft, Westland, Midden-Delfland, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp en zorgkantoor DSW. 

Nieuwsgierig geworden?
Mail of bel om de mogelijkheden voor een rondleiding en reservering te bespreken.

Telefoonnummer: 015- 515 5000/ 06- 5391 0101  (bereikbaar tijdens kantooruren)
Email: strandgoed@pietervanforeest.nl