Het beste idee voor Pieters Kamerhuis

Geplaatst op: 12 Oktober 2015

Pieters Kamerhuis is nog maar net van start gegaan en samen met de mensen uit de wijk, studenten van de TU Delft en medebewoners van Ipse de Bruggen begint Pieters Kamerhuis langzaam vorm te krijgen. Wil jij een bijdrage leveren aan het vormen van het Kamerhuis? Dit is je kans!
Bedenk, onderneem en geef vorm aan jouw idee.

Het beste idee… ga de uitdaging aan!
Voor jouw idee is er een ruimte beschikbaar van ongeveer 75m2. Die invulling kan van alles zijn en is van toegevoegde waarde voor zowel de bewoners van Pieters Kamerhuis en voor de buurtbewoners. Kijk op www.pieterskamerhuis.nl en geef je ogen de kost. Verbind jouw idee jong mét oud? Ben jij ook een voorstander van het principe van ‘samen met en voor elkaar’? Heb jij HET idee wat wij zoeken? Vertel het ons in maximaal 150 woorden of laat het zien en mail uiterlijk 30 oktober naar pieterskamerhuis@pietervanforeest.nl

En de winnaar is….
Komt jouw idee als beste uit de bus dan mag jij de ruimte tot en met maart 2015 gratis betrekken! Voor de daarop volgende maanden zullen wij bij ingebruikname van de ruimte afspraken maken over de huur.
Kijk voor meer informatie op www.pieterskamerhuis.nl of neem contact op met Margot van Vorstenbosch, projectmanager Pieters Kamerhuis, 06-23705451.