Ipse de Bruggen en Pieter van Foreest tekenen samenwerkingsovereenkomst

Geplaatst op: 20 Oktober 2015
Zorgorganisaties Ipse de Bruggen en Pieter van Foreest maakten afgelopen week bekend dat zij een overeenkomst hebben ondertekend voor de samenwerking tussen beide organisaties in Pieters Kamerhuis in Delft.
 
Pieters Kamerhuis aan het Vorrinkplein 99 te Delft is nog maar net van start gegaan en de bestuurders Jan van Hoek, bestuurder Ipse de Bruggen en Diny de Bresser, bestuurder Pieter van Foreest ondertekenen een samenwerkingsovereenkomst. Beide zorgorganisaties slaan hiermee de handen in één om van Pieters Kamerhuis een succes te maken.
 
Pieters Kamerhuis is  een geheel nieuw concept voor wonen met zorg. Speciaal voor Delftenaren die het graag anders zien, senioren die graag samen met elkaar vorm willen geven aan een nieuwe toekomst. Samen. Samen met de mensen uit de wijk, samen met studenten van de TU Delft, samen met de buurt, samen met de buurtjes van Ipse de Bruggen. Samen dingen bedenken, samen dingen ondernemen, samen Pieters Kamerhuis vormgeven.
 
In het eerste kwartaal van 2016 zullen 18 cliënten van Ipse de Bruggen hun intrek gaan nemen in Pieters Kamerhuis in hun eigen zorgappartementen. De eerste senioren hebben inmiddels al hun intrek genomen in Pieters Kamerhuis. Met elkaar gaan zij Pieters Kamerhuis verder vormgeven. Jong ontmoet oud. Op 19 november is de officiële opening van Pieters Kamerhuis.  
 
Meer weten? www.pieterskamerhuis.nl