Strandgoed Logies & Respijt geeft mantelzorger adempauze

Geplaatst op: 1 April 2022

In Nederland zijn vele mantelzorgers. Ze zijn dan ook van onschatbare en grote maatschappelijke waarde. Mantelzorg doet men met liefde, maar het kan wel erg zwaar zijn. Het is daarom belangrijk om soms even tijd voor uzelf te nemen en te ontspannen. Strandgoed Logies & Respijt geeft u die adempauze, zodat u de zorg vol kunt volhouden. Wij zijn er voor u én uw naaste.

Zorg tijdelijk overnemen
Strandgoed Logies & Respijt is een respijtvoorziening voor mensen met een lichamelijke beperking en/of een vorm van dementie. We zijn er voor mantelzorgers die even niet kunnen zorgen. We nemen de zorg dan tijdelijk over en geven de gasten een fijn verblijf met de zorg en aandacht die nodig is. De mantelzorger kan zo even op adempauze kan komen. Dat is belangrijk, zodat zij de zorg thuis voor hun naaste langer kunnen volhouden. Ook wanneer de mantelzorger tijdelijk niet kan zorgen door bijvoorbeeld een ziekenhuisopname, dan is Strandgoed de juiste plek.

We hebben een goede samenwerking met de verschillende gemeentes waardoor uw aanvraag soepel verloopt. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden, de duur van het verblijf en in hoeverre wij de zorg kunnen overnemen. Wij zorgen voor het stukje welbevinden met zorg, zodat uw naaste een prettig verblijft heeft. Uw naaste kan net als thuis genieten en wordt omringd door zorgzame mensen. De sfeer is bij ons is huiselijk en warm. We zijn er dus niet alleen voor de mantelzorgers, maar ook voor degenen voor wie zij zorgen.

Interesse of aanmelden?
Heeft u interesse, wilt u meer informatie of aanmelden? Neem dan vrijblijvend contact op via strandgoed@pietervanforeest.nl of bel naar  015 – 515 5000 / 06 - 5391 0101. Strandgoed Logies & Respijt is tijdelijk gevestigd in Delfshove, Vorrinkplein 99 in Delft. U vindt eveneens meer informatie op www.strandgoedterheijde.nl