Waardig afscheid nemen op De Rietzanger

Geplaatst op: 21 Juli 2020

Iedereen verdient het om op een rustige en waardige manier afscheid te nemen van het leven. Wanneer dat in de laatste fase niet meer thuis mogelijk of wenselijk is, kunt u ervoor kiezen om op De Rietzanger in De Kreek te verblijven. De Rietzanger is een “thuis” voor mensen met een levensverwachting van circa drie maanden. De palliatieve afdeling is voorzien van 5 comfortabele eenpersoonskamers en een algemene familiekamer in een rustige en huiselijke omgeving.

warme zorg en aandacht

Het uitgangspunt op De Rietzanger is het bieden van warme zorg, aandacht en kwaliteit van leven in de laatste periode van het leven. Er wordt toegeleefd naar een waardig levenseinde. Er wordt op De Rietzanger 24 uur per dag zorg geboden door een multidisciplinair team van professionele verzorgenden, verpleegkundigen en behandelaren met specifieke deskundigheid op het gebied van palliatieve en terminale zorg. Voor uzelf en uw mantelzorgers is deze fase een intensieve en intense periode die u zoveel mogelijk samen wilt doorbrengen.

Zo passend en waardig mogelijk

Samen bieden we warme zorg, aandacht en kwaliteit in de laatste periode van het leven. Ook of juist in deze periode waarin Corona het leven leek te beheersen en wat ook grote consequenties heeft voor de verpleeghuizen en de bezoekregeling, is het belangrijk om zoveel mogelijk gezamenlijk te bekijken hoe het naderend afscheid zo passend en waardig mogelijk kan plaatsvinden. In overleg is hierin veel bespreekbaar! Neem voor meer informatie contact op met het Klant Contact Centrum op 015 515 5000 of via contact@pietervanforeest.nl.