Vrijwilligers bij Pieter

Pieter van Foreest kan altijd wel wat extra vrijwillige handen gebruiken. Heb je de tijd en zin om de handen uit de mouwen te steken en wil je op deze manier je steentje bijdragen aan en voor de ouderen? Dan horen wij dit graag. Vrijwilligerswerk is niet aan leeftijd gebonden. Jong en oud is welkom. Wat we wel vragen is affiniteit met ouderen, enthousiasme, gezelligheid en goede sociale vaardigheden. En soms ook het nodige geduld.

Vele manieren om je steentje bij te dragen

Er zijn talloze manieren om je steentje bij te dragen. Regelmatig of af en toe. Een spelletje doen, voorlezen, helpen koffie en thee schenken, een praatje maken, kleine karweitjes uitvoeren, een wandeling, uitjes en activiteiten (helpen) organiseren. Het werk van een vrijwilliger heeft vele vormen. Wat je ook doet, het wordt altijd enorm gewaardeerd!

Interesse?

Ben jij op zoek naar een zinvolle en dankbare tijdbesteding? Wil jij ons ondersteunen? Bekijk dan de vrijwilligersvacatures. Staat er niets tussen wat jouw aanspreekt? Geen probleem, neem dan contact op met de vrijwilligerscoördinator op de locatie of mail naar: vrijwilligers@pietervanforeest.nl. Meld wat je graag zou willen doen en wij nemen contact met je op!

Vrijwilligerscoördinatoren

Elke locatie heeft een vrijwilligerscoördinator. Hij/zij is werkzaam vanuit de locatie en biedt de vrijwilligers begeleiding en ondersteuning. Heb je vragen, problemen, ben je een keer verhinderd of doe je liever iets anders? Dan kun je bij de vrijwilligerscoördinator terecht. Boven dien onderhouden zij maandelijks contact met de coördinatoren van de andere locaties.

Wat kun je van ons verwachten?

We maken serieus werk van vrijwilligerswerk. Als vrijwilliger kun je rekenen op goede begeleiding, ondersteuning en zo nodig ook training. Je bent verzekerd en ontvangt indien van toepassing een vergoeding voor gemaakte onkosten. Alle afspraken leggen we vast in een samenwerkingsovereenkomst. Zo weten we beiden goed waar we aan toe zijn.

Verder spreken we onze dank uit door middel van een presentje. Als vrijwilliger biedt je namelijk net dat extraatje aan onze cliënten en daar zijn we dankbaar voor.

Pas jij bij Pieter van Foreest?

Vind je vacature