Van harte welkom in Pieter’s Brasserie

Pieter’s Brasserie is een plek waar iedereen welkom is. Bewoners, familie, maar ook buurtbewoners of voorbijgangers. Een kop koffie met vriendinnen of vrienden, gezellig lunchen, aan het einde van de dag met collega’s borrelen of iets anders te vieren? Bij Pieter’s Brasserie is het allemaal mogelijk!

Pieter’s Brasserie bevindt zich op de begane grond van het pand ‘De Patrijs’ in Weidevogelhof, onderdeel van Keijzershof: een moderne wijk met veel nieuwbouw. De perfecte plek waar jong en oud samenkomen voor een hapje en/of drankje.

De inrichting is warm, gezellig en ons gastvrije team staat altijd voor u klaar. Stap binnen bij Pieter’s Brasserie, neem plaats in ons geliefde restaurant en geniet van verschillende heerlijke gerechten en drankjes. Wanneer het buiten koud is, kunt u heerlijk warm genieten in het knusse restaurant. In de zomer daarentegen kunt u plaatsnemen op ons mooie terras om te genieten van het zonnetje met een verkoelend drankje.

Door de fijne, centrale ligging tussen het winkelcentrum en de Randstadrailhalte Pijnacker-Zuid is het de ideale plek om aan de drukte te ontsnappen en even in alle rust bij te tanken. Uiteraard beschikken wij over gratis WIFI, waardoor u ook tijdens uw bezoek aan Pieters Brasserie gebruik kunt maken van internet.

Menukaart

Bij ons kunt u terecht voor heerlijke koffie met gebak, lunch, diner of een gezellig drankje met borrelhapje. Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen in onze menukaart en drankkaart.

Menukaart 1
Menukaart 2
Drankkaart 

Iets te vieren?

Wij bieden de verschillende mogelijkheden voor tal van feestelijke gelegenheden. Wij bieden meer dan alleen à la carte eten. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of andere feestelijke gelegenheid, wij helpen u graag om de feestvreugde te vergroten. Wilt u uw feest in Pieter’s Brasserie vieren? Bel of kom langs om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Mogelijkheden rondom de uitvaart

Neemt u afscheid van een dierbare en organiseert u de uitvaart, dan kunt u ook gebruik maken van Pieter’s Brasserie.  Of u nu een koffietafel, een lunch of een condoleance zou willen, laat ons weten wat uw wensen zijn en we helpen u er graag mee.  

Meer informatie en reserveren

U bent van harte welkom bij Pieter’s Brasserie. U kunt spontaan binnenlopen, maar wilt u verzekerd zijn van een goede plek, bel dan voor een reservering 015 - 515 4390 of mail naar pietersbrasserie@pietervanforeest.nl 

Openingstijden:   

Neem voor de actuele openingstijden contact op met de brasserie.                          

Contact

Telefoonnummer: 015 - 515 4390
E-mail: pietersbrasserie@pietervanforeest.nl
Adres: Raaigras 103, 2643 JJ Pijnacker