Stichting vrienden

BeStichting Vrienden van Weidevogelhof is opgericht met als doel om voor de bewoners extraatjes te realiseren die niet uit het reguliere budget betaald kunnen worden. Weidevogelhof krijgt geld van de overheid voor het leveren van zorg en behandeling, maar niet voor de extra activiteiten. Denk hierbij aan recreatieve avonden, uitstapjes voor bewoners en meer.

‘Iedereen heeft vrienden nodig, mensen op wie je kunt bouwen!’

Activiteiten

Stichting Vrienden van Weidevogelhof heeft de afgelopen periode een financiële bijdrage kunnen leveren aan zaken die het leven van de cliënten veraangenamen, zoals het bijdragen aan strandrupsuitjes, uitjes naar het Keukenhof, Intratuin, lokale markt, diverse muzikale optredens, zoals het kerstconcert en de aanschaf van diverse gezelschapsspellen..

Wilt u ons ook ondersteunen?

Een mogelijkheid om uw betrokkenheid bij, waardering voor en/of tevredenheid over Weidevogelhof tot uitdrukking te brengen, is het geven van een financiële bijdrage aan Stichting Vrienden van Weidevogelhof. Dit kan in de vorm van een gift, maar het is ook mogelijk om donateur te worden. 

Contact:  Nieuwkoopseweg 5c, 2641 PA Pijnacker. T: 06-51 29 95 88


Algemene gegevens
 

RSIN nummer

814464178

Bestuur

Voorzitter Dhr. De Hoog
Penningmeester Dhr. v.d. Ploeg
Secretaris Mevr. Bregman - vd Eijk

 

 

Beloningsbeleid

Het bestuur ontvangt geen beloning, alleen eventuele gemaakte kosten door de Stichting worden vergoed.

Bekijk de jaarcijfers van 2022 en het uitgebreid financieel verslag
Bekijk de jaarcijfers van 2021

 

ANBI 

Stichting Vrienden van Weidevogelhof is een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Hierdoor kan uw gift fiscaal voordeel voor u opleveren. Meer informatie over ANBI? ANBI