Ben jij die enthousiaste collega met liefde voor het vak? Wil jij samen met jouw collega's het verschil maken in het welbevinden van onze cliënten? Wij bieden jou uitdagend werk in de ouderenzorg in de regio's Delft, Midden-Delfland, Westland en Pijnacker-Nootdorp. 

Vind je vacature Ontmoet je collega's Ik zoek vrijwilligerswerk

Ben jij zorgassistent of wil je dit worden?

De locaties De Kreek en Sonnevanck zijn op zoek naar zorgassistenten in opleiding. Als zorgassistent in opleiding in de huiskamer op de afdeling ben je hét gezicht voor onze bewoners, hun familieleden en vrienden. Heb jij in huis wat nodig is om een goede zorgassistent in opleiding te zijn en heb jij een klik met onze bewoners? Kom dan kennismaken met de collega's van De Kreek en Sonnvanck en nog belangrijker onze cliënten. Op donderdag 23 september om 13:30 uur organiseren wij een speciale bijeenkomst in De Kreek.

Klik hier voor meer informatie

Goed geregeld

We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, teamspirit en natuurlijk mooie en bijzondere momenten met onze cliënten en hun mantelzorgers. Bovendien is Pieter van Foreest een organisatie die voor je klaar staat.