Pas jij bij Pieter van Foreest?

Ben jij die enthousiaste collega met liefde voor het vak. Wil jij samen met jouw collega’s het verschil maken in het welbevinden van onze cliënten? Wij bieden uitdagend werk in de ouderenzorg in de regio Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland.

Vind je vacature Ontmoet je collega's Ik zoek vrijwilligerswerk

Bewoners Sonnevanck op zoek naar jou! 

Maak jij binnenkort het dagelijkse leven van de bewoners prettiger? Zoek jij een gezellig verpleeghuis waar je èchte persoonsgerichte zorg verleent, volgens het concept kleinschalig wonen? Vind jij werken in een ontspannen sfeer belangrijk? Maak vrijblijvend kennis met het team en de bewoners van Sonnevanck in `s-Gravenzande. Bel of app naar: 06-12091519 / 015 515 5243 of stuur een email naar werken@pietervanforeest.nl. Binnen 2 werkdagen krijg je bericht.

Bekijk hier de vacature

Goed geregeld

We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, teamspirit en natuurlijk mooie en bijzondere momenten met onze cliënten en hun mantelzorgers. Bovendien is Pieter van Foreest een organisatie die voor je klaar staat.