Leren bij Pieter

Leerling, stagiair of medewerker. Bij Pieter van Foreest investeren wij graag in je toekomst.

Werken en leren (BBL) Stage Maatschappelijke stage

Leren & werken of stages

Pieter van Foreest biedt een fijne en veilige leeromgeving waarin jij kunt werken èn leren tegelijk. Wat een mooie plek om jouw carrière te starten! Bovendien heb je de mogelijkheid na je diplomering bij ons te blijven werken. Ook voor stagiaires zijn er regelmatig mogelijkheden om praktijkervaring op te doen. Ben je op zoek naar een stageplaats? Ga direct naar vacatures. Staat er op dit moment geen passende stage tussen? Meld je dan aan voor het vacature alarm. Per e-mail informeren wij je zodra er een geschikte stageplaats beschikbaar komt.

Als jij bij ons werkt, staat jouw ontwikkeling niet stil. Je kunt zowel interne als externe scholing volgen en wordt gestimuleerd om congressen en studiedagen te bezoeken. Ook heb je bij ons mogelijkheid om een beroepsopleiding op hoger niveau te halen.

Daarnaast bieden we bij- en herscholingstrajecten aan via onze digitale leeromgeving Pieters Leerplein, zoals Voorbehouden Risicovolle Handelingen, BHV, doorgroeitraject Verpleegkundigen in Groei en verdieping in psychogeriatrie. Ook leiden wij verpleeghuisartsen, psychologen en therapeuten op.

BBL, werken en leren

Wil jij liever werken èn leren tegelijk? Dat kan via de Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL). Wij leiden onze eigen leerlingen op, samen met het ROC Mondriaan. Kom kennis maken met het mooiste beroep dat er is. Je komt bij ons in dienst en krijgt een leer-arbeidsovereenkomst. Zo kun je leren, terwijl je een (leerling)salaris krijgt en de theorie in de praktijk kunt brengen. Wij betalen de kosten van je opleiding. Je maakt als leerling in de zorg deel uit van een zorgteam en krijgt professionele praktijkbegeleiding. Op deze manier is er een optimale afstemming tussen theorie en praktijk. Natuurlijk leer je de fijne kneepjes van het vak ook direct van jouw gediplomeerde collega’s. Als je tijdens je opleiding goed functioneert, bieden we je meteen een dienstverband aan. Werken en leren is daarmee een perfecte voorbereiding op de toekomst.

BBL-trajecten:

  • Helpende Zorg & Welzijn niveau 2
  • Verzorgenden niveau 3
  • Verpleegkundigen MBO niveau 4
  • Verpleegkundigen HBO niveau 5

Heb je interesse in een leer-werktraject? Ga direct naar vacatures. Staat er op dit moment geen passend traject tussen, meld je dan aan voor het vacature alarm. Per e-mail informeren wij je zodra er een passend leer-werktraject beschikbaar komt.

Stages

Heb je interesse in een stage bij Pieter van Foreest? We hebben mogelijkheden op onze afdelingen P&O, Marketing & Communicatie, ICT, behandelcentra, restauratieve voorzieningen of technische dienst. Bekijk direct de vacatures. Is er op dit moment voor jou geen passende stage? Meld je dan aan voor het vacature alarm. Je ontvangt van ons een e-mail zodra er een passende stage beschikbaar komt.

Ben jij op zoek naar een verpleegkundige stage?

Neem eerst contact op met je docent of stagecoördinator. Dit proces start namelijk vanuit jouw opleiding. Op zoek naar een stageplaats in de zorg, maar geen student van ROC, Haagse Hogeschool of Hogeschool Rotterdam? Kijk dan bij de vacatures of er stageplaatsen beschikbaar zijn.

Maatschappelijke stage

Binnen Pieter van Foreest zijn verschillende mogelijkheden om je maatschappelijke stage te lopen. Zo kan je bijvoorbeeld meelopen met een activiteitenbegeleider, assisteren op één van de afdelingen, helpen bij de receptie, in de huiskamers of in het ontmoetingscentrum.

Er zijn verschillende taken die uitgevoerd kunnen worden door maatschappelijke stagiaires:

  • spelletjes doen met cliënten
  • schenken van koffie/thee voor de cliënten
  • gesprekjes voeren met cliënten
  • een wandeling maken met cliënten
  • helpen bij verschillende activiteiten die worden georganiseerd voor de cliënten

Kijk naar de vacatures voor de mogelijkheden.

 

Leren bij pieter

Pas jij bij Pieter van Foreest?

Vind je vacature

Goed geregeld

We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, teamspirit en natuurlijk mooie en bijzondere momenten met onze cliënten en hun mantelzorgers. Bovendien is Pieter van Foreest een organisatie die voor je klaar staat.