Vrijwilligers werk

Vrijwilligers

Pieter van Foreest kan altijd wel wat extra vrijwillige handen gebruiken. Heb je de tijd en zin om de handen uit de mouwen te steken en wil je op deze manier je steentje bijdragen aan en voor de ouderen? Dan horen wij dit graag. Vrijwilligerswerk is niet aan leeftijd gebonden. Jong en oud is welkom. Wat we wel vragen is affiniteit met ouderen, enthousiasme, gezelligheid en goede sociale vaardigheden. En soms ook het nodige geduld.

Vele manieren om je steentje bij te dragen

Er zijn talloze manieren om je steentje bij te dragen. Regelmatig of af en toe. Een spelletje doen, voorlezen, helpen koffie en thee schenken, een praatje maken, kleine karweitjes uitvoeren, een wandeling, uitjes en activiteiten (helpen) organiseren. Het werk van een vrijwilliger heeft vele vormen. Wat je ook doet, het wordt altijd enorm gewaardeerd!

Interesse?

Ben jij op zoek naar een zinvolle en dankbare tijdbesteding? Wil jij ons ondersteunen? Bekijk dan de vrijwilligersvacatures. Staat er niets tussen wat jouw aanspreekt? Geen probleem, neem dan contact op met de vrijwilligerscoördinator op de locatie of mail naar: vrijwilligers@pietervanforeest.nl. Meld wat je graag zou willen doen en wij nemen contact met je op!