Werken

Zorgcarrière starten? Kies voor Pieter van Foreest!

Werken bij Pieter van Foreest is werken bij een grote en veelzijdige organisatie met alle voordelen van dien. Of je nu kiest voor een baan in één van onze woonzorgcentra of verpleeghuizen of juist voor een baan op de revalidatie of palliatieve afdeling, het kan allemaal. Ook een baan in de Thuiszorg, hulp bij het huishouden, de dagbehandeling of bij het kennis en behandelcentrum behoren tot de mogelijkheden. Bij Pieter van Foreest voelen zowel bewoners als medewerkers zich snel thuis.

Onze missie

Bij Pieter van Foreest werken zo’n 3400 medewerkers. Samen met maar liefst zo'n 2400 vrijwilligers hebben zij de missie om onze cliënten van betekenis te laten zijn. Of ze nu thuis wonen of in één van de huizen. Dat betekent dat we aansluiten bij hun persoonlijke wensen en gebruiken, zodat zij ervaren dat ze er bij Pieter van Foreest écht toe doen. Wij willen werken volgens de laatste inzichten hierin voorop lopen. Wij zetten in op een unieke samenwerking tussen cliënten, hun netwerken, vrijwilligers en professionals. Wij geloven dat wij samen met hen kunnen zorgen voor een zo groot mogelijke kwaliteit van leven van de cliënt.

 

Jouw carrière

Bij Pieter van Foreest blijf je jezelf ontwikkelen, wat erg belangrijk is. De zorg verandert voortdurend. Zo komen er vaak nieuwe inzichten, nieuwe eisen en andere cliënten met verschillende behoeften. Daarom vinden we het bij Pieter van Foreest belangrijk om bijscholing en trainingen te verzorgen voor de werknemers. Dat gebeurt onder meer in een ‘skills lab’ waar medewerkers kunnen oefenen in nieuwe en minder nieuwe verpleegtechnische handelingen.

We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, want werken in de zorg is boeiend, maar lang niet altijd makkelijk. Daar staat het nodige tegenover: een goede CAO, aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden, professionele personeelszorg, opleidings- en doorstromingsmogelijkheden en meer!
Iedereen is van harte welkom bij Pieter van Foreest!