Werken bij Pieter

Werken bij Pieter van Foreest is werken bij een veelzijdige en vooruitstrevende organisatie. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en zelf initiatief te nemen. Er zijn aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en je werkt met leuke collega’s. Samen maken we hét verschil.

Waarom Pieter van Foreest? Warm welkom Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden Ruimte voor ontwikkeling Ontmoet je collega's

Wij zijn

Zorg, hulp en advies afgestemd op de persoonlijke situatie van de cliënt. Dat is ons uitgangspunt. We ondersteunen, zodat onze cliënten zo lang mogelijk zelfstandig het leven kunnen leiden op de manier die zij wensen. Of de client nu thuis woont of bij Pieter van Foreest komt wonen, we staan al onze cliënten graag met raad en daad terzijde. We hebben daarvoor de kennis, ervaring én de mensen.

Onze organisatie bestaat uit zo’n 25 locaties in de regio Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. Bij Pieter van Foreest werken zo’n 3400 medewerkers. Samen met 2400 vrijwilligers zorgen zij voor de zorg en ondersteuning passend bij de persoonlijke wensen en gebruiken van onze cliënten. Bij Pieter van Foreest is iedereen belangrijk. We werken samen met onze cliënten, hun netwerken, vrijwilligers en professionals. Samen zorgen we voor een zo groot mogelijke kwaliteit van leven van de cliënt.

Pas jij bij Pieter van Foreest?

Vind je vacature

Goed geregeld

We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, teamspirit en natuurlijk mooie en bijzondere momenten met onze cliënten en hun mantelzorgers. Bovendien is Pieter van Foreest een organisatie die voor je klaar staat.