Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Natuurlijk word je goed beloond als je bij ons werkt. Naast de regelingen die de CAO VVT biedt, hebben wij een breed scala aan aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Waarom Pieter van Foreest? Warm welkom Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden Ruimte voor ontwikkeling Ontmoet je collega's

Opleiding en ontwikkeling

Jouw ontwikkeling staat niet stil. Wij stimuleren dat je verder leert en dat je goed op de hoogte blijft van je vakgebied. Zo ontwikkelen wij leerlijnen vanaf niveau 3 (VIG) tot en met niveau 5 (hbo verpleegkundige). Ook hebben we binnenkort een interne opleiding voor de functie gastvrouw/ gastheer. Op deze manier kan je je hele carrière doorleren bij ons!

Vakantiedagen

Als je bij ons komt werken, krijg je ook een ruime verlofregeling. Bij een werkweek van 36 uur, ontvang je  144 verlofuren èn 58,4 bovenwettelijke plus 35 extra bovenwettelijke uren op jaarbasis.

Reiskostenvergoeding

Je kunt (een deel van) je eindejaarsuitkering uitruilen tegen een vergoeding voor je gemaakte woon/werkverkeer kosten. Deze regeling levert je netto meer op. Mocht jij in je functie tussen verschillende locaties reizen, declareer je uiteraard deze kosten ook.

Eindejaarsuitkering

Jaarlijks ontvang je in de maand november een eindejaarsuitkering van 8,3 % van je bruto maandsalaris * 12.

Vakantiegeld

In de maand mei ontvang je 8% vakantiegeld van je bruto maandsalaris * 12.

Korting op je zorgverzekering

Met de zorgverzekeraars IZZ en DSW hebben wij collectiviteitskortingen afgesproken. Zo ontvang je  kortingen op je basis- en op je aanvullende verzekering.

Pensioenbijdrage

Het klinkt wellicht ver weg, maar het is nu al belangrijk om te zorgen voor later. Wij dragen ongeveer 50% bij aan je pensioen.

Teamroostering

Wij werken met teamroosters. Jij geeft je voorkeuren aan en in afstemming met je collega’s worden de teamroosters gemaakt. Zo heb je invloed op de balans tussen werk en privé.

Gezondheid

Je ontvangt maandelijks 15 euro korting op jouw sportschoolabonnement naar keuze. Ook kan je gebruik maken van ons Fietsplan voor de aanschaf van een nieuwe fiets of e-bike (via de meerkeuze voorwaarden in jouw persoonlijke Mijn Pieter account) . Zo werk je dagelijks ook aan je gezondheid!

FUN bij Pieter

Op www.funbijpieter.nl kan je allerlei voordelige uitjes boeken of producten aanschaffen, zoals korting op een bezoek aan een attractiepark of wellness.

 

Pas jij bij Pieter van Foreest?

Vind je vacature

Goed geregeld

We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, teamspirit en natuurlijk mooie en bijzondere momenten met onze cliënten en hun mantelzorgers. Bovendien is Pieter van Foreest een organisatie die voor je klaar staat.