“We hebben met elkaar gehuild maar gelukkig ook heel veel gelachen”

Blog van Carola Claassens en Whitney Hoogenraad, specialistisch team

Carola en Whitney werken beiden als ambulant verpleegkundige bij het specialistisch team van Pieter van Foreest. Dag en nacht zijn ze oproepbaar en gaan zij op pad om bij cliënten thuis te ondersteunen op het gebied van complexe verpleegkundige behandelingen. In hun blog vertellen zij wat zij meemaken onderweg en bij cliënten thuis.

Het nieuwe jaar is in zicht en het is wellicht een cliché maar iedereen denkt deze dagen toch terug aan bepaalde momenten in het afgelopen jaar. Leuke, mooie, ontroerende, moeilijke of indrukwekkende momenten. Cliënten die herstelden en onze zorg niet meer nodig hebben. Hoe zou het met hen zijn? Cliënten die ons ontvallen zijn. Hoe zou het met de nabestaanden zijn? Ja, ook wij mijmeren over het afgelopen jaar. De leuke en minder leuke momenten.

Het jaar 2019…

  • Het jaar waarin wij, het hele specialistisch team, ons best hebben gedaan om de beste zorg te leveren. Cliënten beter hebben zien worden en cliënten hebben zien sterven. Eigen familie kwam soms op de tweede plaats omdat er hier en daar een extra dienst gedraaid moest worden. 
  • Het jaar waar in wij als collega’s elkaar nog beter heb leren kennen. We hebben met elkaar gehuild maar gelukkig ook heel veel gelachen. De bruiloft van Whitney, het teamuitje, de overhandiging van de nieuwe auto’s. Mooie momenten om aan terug te denken.
  • Het jaar waarin wij, Carola en Whitney, begonnen zijn met het schrijven van blogs. De blogs waar we heel veel positieve reacties op hebben gekregen. Maar wat hebben we ons vergist in de hoeveelheid werk. Elke week een blog schrijven. “Nou dat is toch niet zo moeilijk”, zeiden wij vooraf. Nou, daar kom ik op terug! We vinden het ontzettend gaaf om te doen dus ook volgend jaar maken we jullie graag weer deelgenoot van onze avonturen. Niet iedere week meer maar maandelijks zullen wij van ons laten horen.

Iedereen bedankt voor de lieve, mooie en enthousiaste reacties. Hele fijne dagen toegewenst en tot volgend jaar!

Pas jij bij Pieter van Foreest?

Vind je vacature

Samen, jezelf zijn, boven verwachting

Wij vinden dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn. Het leven leiden dat je zelf wilt. Gelukkig zijn zoals je daar zelf of samen naar streeft. Dat is de grootste rijkdom voor mensen. Oók als je hulp en ondersteuning nodig hebt.

Daarvoor werken we samen. Want alleen samen met de cliënt, familie, mantelzorgers, collega’s, vrijwilligers, buurtgenoten en samenwerkingspartners kunnen we hét verschil maken en de gewone dingen boven verwachting goed doen.

x

Uw mening over onze website

Wil jij ons helpen om onze website nog beter te maken?


Ik doe mee

Deze pop-up sluit in 5

x

Help ons om onze website nog beter te maken in 3 stappen

Geef uw mening

1 van 3

Heeft u de informatie gevonden die u zocht?

Zo nee, welke informatie zoekt u?