“Echt het samen doen vinden wij erg belangrijk”

Collega's, Verpleegkundige en Teammanager in De Bieslandhof

Fabiënne en Darya, beiden werken ze als verpleegkundige in De Bieslandhof. Toch ziet hun werk er totaal anders uit. Fabiënne werkt met jonge mensen met dementie en Darya met ouderen met lichamelijke problemen (somatiek). Dat maakt het werken in De Bieslandhof uniek. Er is voor ieder wat wils. Iedere afdeling heeft zijn eigen sfeer en uitdagingen maar ondanks de verschillen werken ze samen. Want het samen doen, dat vinden ze heel belangrijk. In deze vlog vertellen Fabiënne, Darya en Teammanager Melvin waarom zij in De Bieslandhof werken en waarom zij gekozen hebben voor de afdeling waar ze nu werken. 

 

Pas jij bij Pieter van Foreest?

Vind je vacature

Samen, jezelf zijn, boven verwachting

Wij vinden dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn. Het leven leiden dat je zelf wilt. Gelukkig zijn zoals je daar zelf of samen naar streeft. Dat is de grootste rijkdom voor mensen. Oók als je hulp en ondersteuning nodig hebt.

Daarvoor werken we samen. Want alleen samen met de cliënt, familie, mantelzorgers, collega’s, vrijwilligers, buurtgenoten en samenwerkingspartners kunnen we hét verschil maken en de gewone dingen boven verwachting goed doen.

x

Uw mening over onze website

Wil jij ons helpen om onze website nog beter te maken?


Ik doe mee

Deze pop-up sluit in 5

x

Help ons om onze website nog beter te maken in 3 stappen

Geef uw mening

1 van 3

Heeft u de informatie gevonden die u zocht?

Zo nee, welke informatie zoekt u?