“Een moment dat ze niet snel zal vergeten”

Blog van Carola Claassens en Whitney Hoogenraad, specialistisch team

Carola en Whitney werken beiden als ambulant verpleegkundige bij het specialistisch team van Pieter van Foreest. Dag en nacht zijn ze oproepbaar en gaan zij op pad om bij cliënten thuis te ondersteunen op het gebied van complexe verpleegkundige behandelingen. In hun blog vertellen zij wat zij meemaken onderweg en bij cliënten thuis.

Na de dagdienst draag ik aan mijn collega van de avonddienst over. Nadat de cliënten zijn besproken, kletsen we nog wat bij. Mijn collega heeft deze week iets hilarisch meegemaakt en begint daarover te vertellen. Ze vertelt er gelijk bij dat dit een leuk verhaal zou zijn voor een nieuwe blog. Deze blog is dus mede mogelijk gemaakt door mijn collega.

Afgelopen week werd mijn collega verwacht in één van de locaties. Het was een kletsnatte dag en mijn collega was op zoek naar een parkeerplek. Normaal is dat geen probleem maar vandaag staat alles vol. Dat zal je net zien. Omdat de cliënt op haar wacht besluit ze (bij wijze van uitzondering) de auto in het gras te parkeren. Tot dusver geen probleem. Ze helpt de cliënt en keert terug naar haar auto om weer verder te gaan. Helaas, door de vele regen is de auto van mijn collega weggezakt en krijgt ze hem niet meer van haar plek. De technische dienst komt helpen om samen de auto uit de modder te duwen. Mijn collega staat achter het wiel en staat er niet bij stil dat er modder aan de banden zit. Je raadt het al. Mijn collega wordt bedolven onder de modder. Een moment dat ze niet snel zal vergeten. Gelukkig konden we er tijdens onze overdracht smakelijk om lachen. Een belangrijke les … Nooit parkeren op een grasveld als het de hele dag regent.

Pas jij bij Pieter van Foreest?

Vind je vacature

Samen, jezelf zijn, boven verwachting

Wij vinden dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn. Het leven leiden dat je zelf wilt. Gelukkig zijn zoals je daar zelf of samen naar streeft. Dat is de grootste rijkdom voor mensen. Oók als je hulp en ondersteuning nodig hebt.

Daarvoor werken we samen. Want alleen samen met de cliënt, familie, mantelzorgers, collega’s, vrijwilligers, buurtgenoten en samenwerkingspartners kunnen we hét verschil maken en de gewone dingen boven verwachting goed doen.

x

Uw mening over onze website

Wil jij ons helpen om onze website nog beter te maken?


Ik doe mee

Deze pop-up sluit in 5

x

Help ons om onze website nog beter te maken in 3 stappen

Geef uw mening

1 van 3

Heeft u de informatie gevonden die u zocht?

Zo nee, welke informatie zoekt u?